2,5 kilograme de cannabis, capturate în urma unei operaţiuni a poliţiştilor de...

2,5 kilograme de cannabis, capturate în urma unei operaţiuni a poliţiştilor de la „Crimă Organizată” UPDATE Cine este hip-hop-erul arestat care are videoclip cu mega-joint-ul pe Youtube VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

cannabis

2,5 kilograme de droguri au fost capturate în urma unei operațiuni de durată a polițiștilor de la „Crimă Organizată” Arad. Poliţiştii au monitorizat mai multe luni reţeaua care vindea cannabis, preţul pentru un gram fiind de 50 de lei. După mai multe cumpări de droguri de către investigatori sub acoperire, poliţiştii i-au prins pe doi dintre dealeri, în vârstă de 21 de ani, în flagrant. Unul dintre ei erau un cunoscut al celor de la Antidrog, având o condamnare cu suspendare tot pentru trafic cu „iarbă”. Ulterior, anchetatorii au descins şi la locuinţa din Arad a celui care era liderul grupării şi îi aproviziona cu droguri, un bărbat de 32 de ani.


Aici, au găsit nu mai puţin de 2,4 kilograme de marfă uscată şi pregătită pentru a fi livrată. De asemenea, în locuinţa unuia dintre dealeri au fost găsite droguri. Cananbisul era cultivat de lider la domiciliul său. Cei trei suspecţi au fost reţinuţi de DIICOT Arad, urmând să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă instanţei.

joint01

UPDATE Doi dintre suspecţi au fost arestaţi, unul dintre aceştia fiind Iosif Pecho, unul dintre membrii trupei de hip-hop Kmikze din Arad. La domiciliul acestuia, poliţiştii de la Antidrog au găsit cele 2,4 kilograme de droguri. Cântăreţul nu-şi ascundea pasiunea pentru „iarbă”, într-un videoclip al său acesta apărând cu un joint de mari dimensiuni. Vezi VIDEO

1 COMENTARIU

  1. …libertati,libertinaje..educatie…scandaluri mondene cu iz penal de influienta euro-atlantica…lupte intestine si zvarcoleli intre serviciile de informatii si politie..trafic de inluienta si …”gospodarire ” de partid a unor dosare …fierbinti …nu intreb cat mai dureaza ,ma intreb cum ne vom putea proteja olimpicii si laureatii de INTERLOPI-POLITICIENI…,de programele ,proiectele si…alte bazaconii care pe langa niste titulaturi pompoase si..pretioase,ipocrite si manipulatoare nu fac decat sa cheltuim banii ,pe mult poluata politic apa a ..sambetei…cat despre …”domnu artist”…a cantat si s-a auto-inspirat….vorba aceia..”fiecare cu tehnica si modul sau de..”inspiratie”….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.