4 ani de PRESSALERT.ro

4 ani de PRESSALERT.ro

3
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Au trecut patru ani. Patru ani în care ne-am asumat să mergem înainte. Patru ani în care am spus lucrurilor pe nume, păstrând aceleași standarde, indiferent de cine este la putere. Spre disperarea celor care, în lipsă de argumente la dezvăluirile noastre, ne-au aruncat într-o tabără sau alta.


Patru ani în care dovedit că se poate face presă și fără Drăgușance sau Irinei. Patru ani în care numărul cititorilor noștri a crescut constant, semn că suntem pe drumul cel bun. Cititori care ne-au dat fost alături, dar care ne-au și criticat, pe bună dreptate, atunci când am mai scăpat vreo greșeală prin articole. Patru ani în care echipa PRESSALERT.ro s-a întărit. Iar anul acesta a fost anul în care am crescut ca număr și am devenit o echipă unită și puternică de parcă am fi lucrat împreună din prima zi a existenței acestui site. O echipă căreia trebuie să-i mulțumesc pentru că zi de zi dovedește știință și imaginație în a oferi cititorilor informațiile esențiale și-și asumă chiar să fie contra curentului pentru acest lucru. Patru ani care nu sunt decât primii pași ai drumului ce va urma.

3 COMENTARII

  1. Felicitări Dragoş Boţa! O abonata la PRESSALERT.ro! Mulţumesc pentru informaţiile clare, sigure, precise! Succes pe mai departe! Sanatate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.