Accident mortal pe centura Lugojului. Află cum s-a produs tragedia

Accident mortal pe centura Lugojului. Află cum s-a produs tragedia

4
DISTRIBUIȚI

accident centura lugoj

Un grav accident de circulaţie s-a produs, astăzi, pe centura municipiului Lugoj.


O femeie, în vârstă de 42 ani Lugoj,  aflată la volanul unui Ford, se îndrepta spre Timişoara. La un moment dat, pe pasajul de peste calea ferată, în mod inexplicabil, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe contrasens. Maşina a fost izbită-n plin de un microbuz bulgăresc care circula regulamentar şi proiectată până-n marginea podului. Femeia a decedat pe loc, fiind scoasă cu greu dintre fiarele contorsionate pe pompierii de la ISU Banat. Doi cetpţeni bulgari, aflaţi în microbuz, au fost transportaţi de urgenţă la spitalul din Lugoj. Poliţiştii de la Rutieră au început o anchetă, circulaţia pe şoseaua de centură fiind întreruptă aproape o oră.

Sursă foto lugojonline.ro

4 COMENTARII

  1. si intr-o masina cu structura mai sigura si cu airbaguri laterale sansele de supravietuire ar fi fost discutabile… Am avut pina acum 10 ani un ford escort acelasi model si dupa ce am vazut in reviste auto nemtesti (de prin 1988-1989) poze cu crash test frontal m-am speriat si eram constient ca protectia acelei masini era minima…
    RIP

  2. Cristiane,ba sunt opriti foarte des si uneori doar pt ca se presupune ca nu sunt in regula cu documentele ori daca utilizatorul masinii este cetatean roman pt a fi introdus in baza de date.In tarile U.E. sunt mult mai des oprite masinile inmatriculate in RO decat cele de BG. Si ca sa revenim la subiect nu bulgarul a provocat accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.