Adriana Delia Bărar a dus moda timişoreană la Washington GALERIE FOTO

Adriana Delia Bărar a dus moda timişoreană la Washington GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p style="text-align: center;">modaadriana (9)

Moda timişoreană are parte de o nouă recunoaştere internaţională prin intermediul creatoarei Adriana Delia Bărar, a cărei colecţie BAD Attitude dedicată sezonului toamnă – iarnă a fost prezentată în Washington.

După cum spune timişoreanca, noua ei colecţie este pentru femeile care ştiu să îşi poarte hainele cu atitudine. „Piele naturală sidefată, voal de mătase, detalii lucrate manual, aplicaţii, picturi şi dantela fină, acestea sunt elementele colecţiei. După defileul de la Fashion Fridays, am ajuns direct în America cu colecţia BAD Attitude dedicată sezonului toamnă iarnă 2013/2014. Prezentarea a avut loc la Huckleberry Fine Art Gallery în Rockville, Washington DC. Ceilalţi designeri care au participat la acest eveniment au fost Nathalie Kraynina şi Ana Popa. Bijuteriile au fost asigurate de Le Chic, iar muzica de Moh Ducis, care m-a şi contactat pentru eveniment. El văzuse creaţiile mele în fotografiile făcute de Dan Milas anul trecut.“, spune Adriana Delia Bărar.

Chiar dacă a fost vorba de una din cele mai mari realizări ale ei, timişoreanca nu a putut să fie prezentă personal la acest eveniment. „Pentru că în primul rând vreau să îmi respect clienţii care îmi cumpără creaţiile deja de ani de zile, nu am reuşit să ajung la eveniment , având deja angajamente făcute faţă de aceştia. Am avut un an plin, ce nu mi-a permis să îmi organizez timpul cum mi-aş fi dorit, în consecinţă nu am luat parte la una dintre cele mai mari realizări ale mele. Oricum am avut parte de o echipă de profesionişti care au pus la punct toate detaliile pentru ca show-ul să iasă perfect“, spune ea. Timişoreanca va fi inclusă la sfârşitul acestui an şi într-o publicaţie numita Istoria Modei -Retrospectiva 89-13 în care figurează alături de alte nume  mari din moda românească precum Kristina Dragomir, Maria Lucia Hohan, Loredana Novotni, Adriana Goilav, Alexandra Calafateanu, Anca şi Silvia Negulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.