Amenzi pentru mașini uitate pe străzi și clădiri neîngrijite. Ce „client” important...

Amenzi pentru mașini uitate pe străzi și clădiri neîngrijite. Ce „client” important nu va fi scutit

3
DISTRIBUIȚI

lei_bancnote

Maşinile abandonate din preajma unităţilor de învătământ vor fi ridicate într-o amplă operaţiune care va începe în curând la Timişoara. Viceprimarul PSD Traian Stoia a anunţat că „vom face un proiect de hotărâre am discutat cu colegii din primărie şi vom face un program pentru sporirea siguranţei din jurul şcolilor”, a explicat Stoia care consideră că maşinile pot fi transformate în tot felul de capcane.


Totodată , Stoia a anunţat că primăria continuă campania de sancţionare a proprietarilor clădirilor lăsate în paragină. Vicele a povestit că există o hotărâre de consiliu local prin care municipalitatea poate amenda proprietarii cu suma de 2.500 de lei pe zi pentru că nu intervin asupra clădirilor. Pesedistul a precizat că nu mai păsuieşte pe nimeni. „Toţi, absoluţi toţi proprietarii vor fi amendaţi dacă nu respectă legea. În acest sens, următorul demers a fost deja planificat. De săptămâna viitoare vom notifica toate spaţiile statului pentru a-şi pune în regulă toate spaţiile în care îşi defăşoară activitatea. Cine încearcă să fie mai presus de lege să încerce şi o să vadă că o să aibă un insucces total”. Şi, pentru a arăta că nu glumeşte, viceprimarul a confirmat că inclusiv primăria va primi amenzi dacă nu îşi îngrijeşte clădirile din subordine.

3 COMENTARII

  1. este constitutionala amenda mai mare ca salariul minim?
    daca ma apuc sa cirpesc o bucata de tencuiala cazuta am nevoie de autorizatie de constructie? daca nu repar primesc amenda, daca repar primesc pt ca nu am avut autorizatie de constructie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.