Amice, pantofii mei valorează de trei ori cât ţoalele de pe tine

Amice, pantofii mei valorează de trei ori cât ţoalele de pe tine

0
DISTRIBUIȚI

 zoltanvarga 22

Să fie clar din start: nu sunt defel un „fashion addict”. Din această cauză, nu am cum să-i înţeleg pe indivizii care îmi spun „cum să ies aşa îmbrăcat?“. Şi care evident, nu sunt îmbrăcaţi în kilt scoţian sau trening cu scris mare „să se vadă marca“. Consider că, în afara locurilor unde se specifică din start că dresscode-ul este vintage sau Humprey Bogart – style, e OK să fii îmbrăcat cum crezi tu de cuviinţă atâta timp cât respecţi nişte reguli de bun-simţ. Nu mă refer la nunţi, înmormântări, botezuri sau alte sindrofii pretenţioase, ci de felul în care se îmbracă lumea în cluburile timişorene. Ca şi la (multe)  alte capitole, e loc de „improvement“.

Pentru unii dresscode-ul „trendy“ înseamnă să se îmbrace în haine cât mai scumpe cu putinţă, cu etichetele la vedere şi neapărat cu mărci arhicunoscute. Deşi indivizii ăştia se cred trendy, ar trebui cineva să le explice că sunt nişte simpli papiţoi, care vor să epateze cu orice preţ.


Desigur, hainele acestea or avea un efect pentru anumite „creiere“, dar e mult mai trendy să te simţi bine în „pielea“ ta şi să nu-ţi pese câtuşi de puţin de ceea ce gândeşte vecinul de club. Pentru alţii, îmbăcămintea ideală în club este cea glamour. Gen Marilyn Monroe sau chiar Marilyn Manson pentru Halloween. Alţii o ard pe stilul office, alţii fetish şi lista poate continua până la nesfârşit. Ideea e că aproape orice ţinută asortată cu bun simţ-ul posesorului ei, este pretabilă în cluburi.

Dar oare care este definiţia bunului simţ în zilele noastre? Nu vreau să intru în consideraţii filozofice, doar să remarc faptul că până nu demult, în marea majoritate a cluburilor de pe la noi se găseau din plin indivizi certaţi cu bunul simţ… vestimentar. Ăia cu dresscode alcătuit din treninguri „de firmă“ şi alte d-astea. Şi asta nu în fief-urile şmecherilor oraşului. În cazul în care bodyguard-ul clubului comentează la intrare, indivizii ăştia au o dumă celebră: „Amice, pantofii mei valorează de trei ori cât ţoalele de pe tine“. Partea bună este că în ultima vreme vajnicii bodyguarzi care stau pe la intrările în cluburi au început să selecteze clientela. În funcţie de dresscode, evident. Ai mari şanse să nu intri într-un club dacă ai trening celebru, pantaloni extra – largi sau chiar şapcă de baseball. Drept urmare şi gherţoii care se îmbracă în mod uzual cu trening de firmă au început să-şi schimbe dresscode-ul, la club. În momentul în care ar umbla niţel şi la IQ, viaţa în cluburile timişorene ar fi mult mai frumoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.