Declarația ȘOCANTĂ pe care a făcut-o șeful Spitalului Județean Timișoara despre infecțiile...

Declarația ȘOCANTĂ pe care a făcut-o șeful Spitalului Județean Timișoara despre infecțiile intraspitalicești

5
DISTRIBUIȚI

spital judetean technocer

Directorul Spitalul Judeţean din Timişoara, Iulius Jugănaru, a făcut o declaraţie şoc privind sănătatea pacienţilor care se tratează în instituția pe care o conduce.


Acesta a comentat că infecţiile instraspitaliceşti, despre care spune că sunt un fenomen normal în Europa, nu pot fi stopate. Mai mult, acesta spune că singurul motiv pentru care astfel de cazuri scad ca număr este faptul că situaţiile de acest tip sunt raportate rar. Jugănaru a mai precizat şi că momentan la Judeţean există suspiciuni privind trei persoane care ar fi contactat o infecţie, dar că momentan se fac teste şi că situaţia nu va scăpa de sub control, pentru că pacienţii vor beneficia de tratament corespunzător.

5 COMENTARII

  1. Daca nu poti face nimic dute acasa muci in ceai ! Dai mereu cu bata in balta , pana cand te vor mai suporta adevaratii medici din Judetean ??!! Domnule Birsasteanu , fa-i si narodului un RMN la bibilica …… precis are ceva maro pe acolo …. Auzi la el : ,,infecţiile instraspitaliceşti sunt un fenomen normal în Europa, nu pot fi stopate” , marsh de aici !

  2. O fi un fenomen normal la noi.
    Cum naiba nu exista la spitalul universitar din Szeged, unde vara geamurile si usile saloanelor sunt deschise )e drept, nu erau nici muste, nici tantari) ????

  3. Chiar daca alegeti calea ignorantei…Rata de infectii nozocomiale = asociate tratamentelor medicale este intre 16-24% pe glob. Jumatate din pacientii care mor in spitale mor din cauza infectiilor.
    PRIMA CONDITIE PENTRU A REZOLVA O PROBLEMA ESTE SA RECUNOSTI CA AI O PROBLEMA.
    Managerii spitalelor din Romania, sefii de sectii, profesorii universitari, ALEG, intr-un mod tipic romanesc sa se ascunda de acest adevar!
    INFECTIILE SE TRANSMIT DE CATRE PERSONALUL MEDICAL!
    Microbii nu traiesc pe jos sau pe clanțe, pentru ca au nevoie de mancare si caldura. Ei traiesc pe mâinile și hainele personalului medical.

  4. Hopaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! cum sare pseudo-liberalul chel in apararea aiuritului de la judetean…. cioara la cioara nu-si scoate ochi , dar sa sustii aberatiile asazisului manager (de care rad doctorii adevarati ) inseamna sa te compromiti rau de tot … treaba voastra..

  5. Sigur pacientul va primi cel mai bun tratament. Prima doza va fi cea de dat spaga, asta ca sa se miste sora mai cu gratie, ca sa te vada dom’ profesor doctor plus alte titluri, a doua doza, o cura de aer pana la farmacia din colt de unde sa-ti iei medicamentele si atunci observi ce masini au doctorii de pe acolo si-ti dai seama ca ne ducem dracului cu tot neamul nostru. Io ma gandesc ca o fi dat virusu o spaga mai mare decat pacientii ca sa poata sta in spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.