Artistul timișorean K-lu pune revolta pe note și fraze celebre: „Aur avem”,...

Artistul timișorean K-lu pune revolta pe note și fraze celebre: „Aur avem”, melodia de susținere a campaniei Salvați Roșia Montană VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

klu2

Artistul timişorean K – lu a găsit o modalitate cât se poate de interesantă de a susţine campania Salvaţi Roşia Montană, realizând un videoclip numit „Aur avem“, piesa reprezentând un protest împotriva exploatării cu cianuri.

„Pentru că majoritatea protestelor le-am prins pe tren, nu pe teren, am vrut neapărat să-mi spun şi eu punctul de vedere legat de Roşia Montană. Spiri Costel m-a impulsionat cu o fază din filmul „Cianura şi picătura de ploaie” zicându-mi dacă nu pot face ceva cu ea. Am stat, am cugetat şi până la urmă a ieşit piesa „Aur avem”.


Am lăsat comedia deoparte pentru scurt timp, fiindcă susţin campania Salvaţi Roşia Montană“, ne-a declarat muzicianul. Noul videoclip al piesei care va fi inclusă în următorul material discografic al timişoreanului conţine replici din filmele Columna (1968), Dacii (1966), Cianura şi picătura de ploaie (1978) şi Burebista (1980), una din cele mai de efect dintre acestea fiind „Cianura este o otravă care ucide fulgerător“.

În privinţa următorului material discografic al lui K – lu, mai avem ceva de aşteptat, căci procedeul de selecţie al replicilor din filme este unul care necesită mult timp. „Aş vrea eu să scot mai repede albumul, dar vizionatul de filme durează, aşa că nu pot stabili o dată exactă când voi scoate următorul material“, a explicat artistul. La începutul acestui an, Alin Constantin (K-lu) a lansat albumul de debut  „Chestii, socoteli“, care conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu, fiind un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre. K-lu este un DJ şi producător din Timişoara prezent pe scena electronică înca din anul 2005, care în această vară a lansat o nouă melodie numită „Petrecerea“.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.