Boagiu: Guvernul vrea introducerea impozitului diferenţiat, ceea ce ar însemna explozia evaziunii

Boagiu: Guvernul vrea introducerea impozitului diferenţiat, ceea ce ar însemna explozia evaziunii

1
DISTRIBUIȚI

bani pp

Prim-vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a declarat, duminică, că Guvernul pregăteşte o măsură, o lovitură puternică pentru economie şi anume introducerea impozitului diferenţiat, arătând că aceasta ar însemna explozia evaziunii fiscale şi faptul că românii „vor scoate din buzunar 11 miliarde de lei”.

„Se pregăteşte o altă măsură, o lovitură mult mai puternică pentru economia românească şi pentru români.


Este o măsură deja anunţată când Ponta era în opoziţie şi anume introducerea impozitului diferenţiat”, a afirmat într-o conferinţă de presă Anca Boagiu.

Ea a citat o declaraţie apărută în presă, pe care a făcut-o Victor Pontacând era în opoziţie, potrivit căreia va introduce patru cote diferenţiate de impozit, 10%, 15%, 25% şi 35%.

„Acest lucru ar însemna explozia evaziunii fiscale şi pe vremea lui Adrian Năstase evaziunea fiscală, datorită introducerii acestei măsuri ajunsese la 40%”, a spus Boagiu.

 Ea a adăugat că românii „vor scoate din buzunar 11 miliarde de lei” şi că în acest guvernul „distruge” oamenii, instituţiile şi firmele.

Boagiu a arătat că Ponta se plânge că nu sunt bani, dar că aceştia s”-au dus” pe: 37 de milioane de euro pe rezilierea contractului Bechtel, pe privatizarea „măsluită” de la CFR Marfă, pe eşecul privatizării la Oltchim.

„Tragem concluzia că avem un guvern care conduce prin corupţie, minciună şi manipulare continuă”, a mai spus Boagiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.