Casă de pariuri, jefuită de trei indivizi. Care a fost ghinionul lor...

Casă de pariuri, jefuită de trei indivizi. Care a fost ghinionul lor UPDATE Ce s-a găsit în maşina suspecţilor VIDEO cu atacurile

1
DISTRIBUIȚI

spargator 11

O casă de pariuri Public Bet de pe strada Reegele Carol I din Timişoara a fost spartă, azi dimineaţă, în jurul orei 4. Hoţii au forţat uşa de termopan de la intrare şi au luat cutia de valori, „topindu-se” în noapte. Înainte de acest atac au încercat să spargă o altă casă de pariuri pe strada Bujorilot, dar au plecat fără nimic.Asta pentru că ar fi încercat să spargă caseta de valori cu ajutorul unui baros, însă au atins o conductă de apă, s-au speriat şi au fugit.

În timp ce efectuau investigaţii la locul primului atac, poliţiştii au fost anunţaţi prin staţia emisie recepţie că trei tineri, au pătruns prin efracţie într-o altă casă de pariuri situată pe bulevardul Regele Carol I, iar din interior au sustras o casetă de valori.

Poliţiştii secţiei 3 au reuşit să-i identifice, în baza semnalmentelor pe care le-au primit, în apropierea canalului Bega.


Când au văzut că sunt urmăriţi, suspecţii au luat-o la fugă şi au aruncat cutia cu bani în apă, acesta fiind recuperată ulterior. Bărbaţii, cu vârste între 20 şi 33 de ani, au fost duşi pentru audieri la sediul Poliţiei. Unul dintre ei are legături cu cealaltă grupare de spărgători care a fost prinsă în flagrant, în 26 septembrie, în timp ce spărgea o casă de pariuri.

UPDATE Poliţia Timiş a transmis un comunicat de presă în care se anunţă că „în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un autoturism care aparţine unuia dintre suspecţi, iar în interior au fost găsite mai multe cagule, măşti, leviere, mănuşi, despre care există suspiciuni că ar fi fost folosite de suspecţi la comiterea furturilor. Toate bunurile au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, caseta de valori şi cei 550 de lei, care se aflau în interior, fiind predaţi păgubitului”.


1 COMENTARIU

  1. e clar ca trebuie montate cit mai multe camere prin oras.
    camerele obiectivelor cu sisteme de alarma monitorizate de firme de securitate ar trebui monitorizate la rindul lor pt ca masina de interventie sa mearga la obiectiv daca in exterior apar persoane suspecte.

    ps: guvernanti, daca nu aveti locuri in penitenciare, construiti altele mai mari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.