Ce nouă misiune de gradul zero le-a pregătit primarul polițiștilor locali

Ce nouă misiune de gradul zero le-a pregătit primarul polițiștilor locali

6
DISTRIBUIȚI

politisti la palmieri02_resize

O nouă misiune de „maximă” importanţă li se pregăteşte agenţilor de la Poliţia Locală Timişoara.


Vă reamintim că ieri edilul şef a anunţat „inaugurarea unei rute rapide de legătură a zonei Alcatel cu ieşirea spre Lugoj prin străzile Pictor Zaicu şi Demetriade. Acestă rută va descărca substanţial intersecţiile Mărăşti şi punctele cardinale, precum şi bulevardele Take Ionescu şi Simion Bărnuţiu. De asemenea, parte din această rută va putea fi folosită şi pentru racordarea Căii Aradului cu zona centrală cu evitarea intersecţiei mult prea aglomerate Mărăşti. Vrem ca pe noua rută să se poată circula cu până la 70 de km pe oră, momentan Comisia de Circulaţie are în sarcină analiza”. Astăzi, pentru că a aflat că şoferii care parchează pe marginea drumului creează probleme pe „fâşia de rai”, Robu a decis că va lua o măsură extremă: va scoate poliţia în stradă să păzească drumul. Primarul nu este la prima iniţiativă de acest gen. În aceatsă vară a trimis Poliţia Locală să păzească palmierii din centrul oraşului.

6 COMENTARII

  1. Dar pe stada Lorena, unde mașinile parcate fac imposibila circulația in ambele sensuri, nu se pot trimite polițiști? Sau daca n-a trecut primarul pe acolo, nu exista problema?

  2. Robule mai du-te dracu ! de ce nu stai tu sa pazesti drumul? ii lasi pe astia saracii de ei sa-si piarda vremea in frig si tu stai bine mersi la caldura…..

  3. Ooodaaa.sa le plangem de mila paznicilor locali!.Pai nu asta e treaba lor?Sau pentru ce iau salariu?Doar sa isi plimbe ochelarii de cocalari prin Ocso???

  4. Pazesc drumul mai abitir decat cei de la circulatie,pe calea lipovei vizavi de banca Transilvania,opreste o femeie probabil sa-si scoata bani:hopa si politia locala amenda ,e drept ca e statie troleibuz,pe banca in parculet,boschetari sticle cu bautura ,fara probleme cand am atras atentia,politistilor:,(veziti domnule de treaba ta,vrei amenda ).puneti domnule Robu niste numere mari pe masinile politiei.si atunci se poate sesiza ora si

    echipajul care sfideaza,cetateanul,care le atrage atentia !!!!!

  5. Asa a fost si pe Brancoveanu ! Eficienta zero-daca e politia acolo ,nu se parcheaza,daca nu e,se parcheaza! De ce nu cumpara Primaria masini de ridicat? sa vedeti atunci fonduri;

  6. mars mah cu ridicatu’, aia e un abuz!!!

    sanctiunile sa se aplice si sa fie eficiente si ar fi suficient, oamenii nu sunt invatati sa respecte regulile, dara dac acestea se si aplica corect si constant, cu timpul vor invata.
    Brancoveanu e o zona comerciala destul de mare fara suficiente locuri de parcare, soferii trebuie sa respecte legea, iar Primaria este obligata sa ofere conditii, sa raspunda la necesitatile oamenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.