Cine este noul consul onorific al Spaniei la Timișoara

Cine este noul consul onorific al Spaniei la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

José Miguel Viñals-Director Via Rumania-Consul onorific al Spaniei

Directorul companiei Via Rumania este noul consul onorific spaniol de la Timișoara. José Miguel Viñals a primit numirea oficială din partea autorităților luna aceasta. El este deja cunoscut în Timișoara după implicarea în organizarea evenimentelor prilejuite de Zilele Culturii Spaniole.


”Am vrut să împărtăşesc cu timișorenii o bucățică din țara mea, iar timisorenii au apreciat lucrul acesta. Spania este o ţară importantă, care are multe de oferit din toate punctele de vedere. Acum urmează să prezentăm Timişoara Barcelonei, şi evenimentul pe care îl organizăm la sfârşitul lunii mai la Camera de Comerţ din Barcelona sper să trezească interesul oamenilor de afaceri spanioli pentru zona Timişoarei”, a spus José Miguel Viñals cu ocazia evenimentului.

Consulatul onorific de la Timișoara este primul deschis în România de către Ambasada Spaniei la Bucureşti. Acesta ”va reprezenta interesele socio-economice şi culturale ale Spaniei în judeţele Timiş, Arad şi Caraş-Severin. Guvernul Spaniei a considerat necesară deschiderea unui consulat onorific la Timişoara deoarece oraşul de pe Bega se situează pe locul trei în România ca număr de locuitori, beneficiază de o bogată tradiţie multiculturală, este dinamic din punct de vedere economic şi activ din toate punctele de vedere”, a menționat noul consul onorific.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.