Consilierul local Alfred Simonis a fost ales vicepreședinte al tinerilor social-democrați din...

Consilierul local Alfred Simonis a fost ales vicepreședinte al tinerilor social-democrați din România. Ce planuri are

35
DISTRIBUIȚI

fredi simonis tsd

Motiv de bucurie în PSD Timiș.


După ce în ultima perioadă președintele social-democraților, Titu Bojin, a devenit un subiect fierbinte din cauza implicării sale în dosarul informatizării comunelor de către CJT Timiș, socialiștii din județ au și un motiv de mândrie. Alfred Simonis președintele Tineretului Social Democrat Timiș a fost ales vicepreședinte al TSD la nivel național la conferința care a avut loc la Brașov. Contactat telefonic de PRESSALERT.ro pentru a oferi o declarație cu privire la planurile sale de viitor, Simonis s-a arătat emoționat de funcția primită și a precizat că de acum înainte se va ocupa de coordonarea organizațiilor din zonă și că va avea ca priorități creșterea numărului de membri ai TSD, dar și promovarea tinerilor cu merite în funcții importante din administrație și nu numai. Vă reamintim că Simonis mai deține și funcțiile de consilier local și director adjunct al Aeroportului Traian Vuia din Timișoara

35 COMENTARII

  1. Felicitari un tanar cu mult potential ,oamenii intelligenti mereu ajung departe.
    Freddy e un exemplu viu,si un motiv pt tineri sa inteleaga ca se poate ajunge departe!

  2. Ati si inceput sa va arati coltii? Motiv de mandrie? Adica sugerati ca Bojin face partidul de ras iar Freddy ii face cinste? Adica un om care i-a ajutat pe toti la greu e mai putin apreciat decat un interlop, traficant de droguri si de masini, cu o singura calitate si anume faptul ca tine banii unora de prin partid? Cati bani ai luat ma?

  3. Impartiti pe mai multe categorii, consumatorii se diferentiaza, in principiu, in distrusi (heroinomani), pastilati (clubberi ce consuma in special pastile), rafinati (cei care trag cocaina) si, nu in ultimul rand, restul (tragatorii de hasis si marijuana).

  4. Mic dictionar de stupefiante

    Metadona
    Metadona este un opioid produs pe cale sintetica, cu efect similar morfinei, elaborata in anul 1942 de fabrica de vopsele Hoechster. A fost patentata in anul 1953 si lansata pe piata ca analgezic forte sub denumirea de POLAMIDONR.
    Ectasy-ul are efect sedative si poate produce transpiratii, euforie, mioza, rar tahicardie, hipotensiune, constipatie (ca toate opiaceele, are actiune paralitica asupra peristaltismului intestinal), depresie respiratorie (inhibarea automatismului respirator).
    Hasisul si marijuana
    Hasisul si marijuana se fumeaza in forma pura sau in amestec cu tutun. Inhalate profund cu fumul, substantele active sunt absorbite de organism prin capilarele pulmonare.
    Heroina
    Heroina fie se prizeaza, se inhaleaza (metoda numita „hailing” sau „blowing”), ori se injecteaza intramuscular, subcutan (in tesutul adipos) sau intravenos, ultima varianta fiind constatata cel mai frecvent.

    Cocaina este extrasa chimic din frunzele tufei de coca. Planta, inalta de mai multi metri, creste in zonele tropicale din America de Sud si pe arhipelagul indonezian (Malaezia). Se prezinta sunb forma de pulbere alba, cristalina. Cocaina se prizeaza sau se injecteaza.

  5. Un tanar de o mare valoare umana care s-a implicat de foarte multi ani in viata partidului si in randul tinerilor acum si nu numai acum i se aduc din nou merite deosebite pentru munca depusa. Succes si felicitari!

  6. Ia uite ce a ajuns si sclavul asta.Felicitari PSD.Tineti-o tot asa.Numai asa va puteti duce la vale.Oare o sa va laudati tot atat cu el cand va fi aresta pentru trafic de droguri de mare risc?

  7. Rusine celor care incearca sa dezinformeze, acest tanar nu este nici interlop nici consumator,Il cunosc destul de bine si nu fumeaza nici tigari normale..Aratale Fredy cum vei devenii primarul Timisoarei.

  8. Un mare caracter ,singurul Presedinte de tineret care a promovat tinerii,Un om de cuvand care mereu a tras in aceasi parte .Un tanar care sa certat cu seniori de multe ori pt post utile promise tinerilor. Sa faci din o mana de oameni cea mai mare organizatie din tara, arata potentialul si motivarea acestui tanar .Felicitari Alfred

  9. A dat concurs pentru postul pe care-l ocupa la aeroport ??? Bine ca tinerii de valoare, care castiga concursuri internationale nu sunt recompensati, dar niste terchea-berche de pe la partide(a se citi clanuri mafiote) primesc funcii bine platite, chiar de director administrativ. Din acest motiv si altele f.importante, astazi, la ora 17, in piata Operei.

  10. Freddy, iarasi i-ai luat la pXXX pe cateii tai de la partid si i-ai pus sa dea comentarii? Unde a ajuns PSD? Cu un astfel de infractor aruncat pe functii, PSD s-a compromis total!

  11. Nu zau, de ce sa tac? Nici pe vremea societatii socialiste multilateral dezvoltate nu mi-a inchis nimeni gura. Aeroportul Timisoara nu este o societate privata, deci posturile se ocupa prin concurs. Doar SS-istii iti bagau pumnul in gura. Au reaparut?

  12. Felicitari Fresdyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Voi astia care stiti doar sa vorbiti urat o faceti din invidie? Cine-l cunoaste cu adevarat nu are cum sa scrie ceva urat despre el. Asa ca…Fredyyy tot mai sus te vreau!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.