Cum a făcut Tudor Chirilă mişto de Fuego, la concertul său din...

Cum a făcut Tudor Chirilă mişto de Fuego, la concertul său din Timişoara GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-13250496">

Fratelli-9675 [1024x768]

Tudor Chirilă a fost din nou în centrul atenţiei azi noapte în Fratelli, unde trupa Vama a susţinut un spectacol incendiar în faţa unui public care a cântat alături de muzicieni, fiecare şlagăr din repertoriul trupei. Membrii formaţiei le-au oferit numeroşilor fani o sumedenie de hituri arhicunoscute din „visteria” trupei.

Nu mai e o surpriză pentru nimeni faptul că liderul incontestabil al celor de la Vama – Tudor Chirilă –  combină teatrul cu muzica. În doze cât se poate de echilibrate, ar zice unii. Extrem de energic şi cu mult chef de cântat, Tudor Chirilă a ţopăit mai tot timpul pe scenă şi nu a ratat ocazia să facă puţin mişto de Fuego, spunând, nici mai mult, nici mai puţin, că piesa „Perfect fără tine” a fost compusă în mod special pentru artistul care nu demult a ţinut să „împodobească“ bradul printr-o versiune proprie a hitului „Dacă ploaia s-ar opri“ a timişorenilor de la Cargo. Reprezentantele sexului frumos au savurat pe deplin fiecare cuvinţel rostit de Tudor Chirilă, iar după recitalul Vama, distracţia a continuat alături de ritmurile amestecate de rezidentul DJ Zoom.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.