Cum pot românii să studieze în străinătate la Universitatea de Magie sau...

Cum pot românii să studieze în străinătate la Universitatea de Magie sau la Facultatea McDonalds

0
DISTRIBUIȚI

magie

Peste 20 de universităţi din Europa şi Statele Unite ale Americii vin la Timişoara ca să interacţioneze direct cu elevii şi studenţii interesaţi de studii internaţionale. Reprezentanţii instituţiilor vor discuta cu tinerii timişoreni despre ce înseamnă să fii student la o facultate renumită, care sunt taxele de şcolarizare sau despre ce presupune procesul de admitere.


Tinerii în căutare de programe educaţionale în străinătate sunt aşteptaţi joi, 24 octombrie, la RIUF, Romanian International University Fair, ce are loc la Hotel Continental în intervalul orar 10.00 – 17.00.

Cele mai populare destinaţii au rămas pentru viitorii studenţi români Marea Britanie, datorită universităţilor de prestigiu, şi Danemarca, pentru că taxele de şcolarizare sunt zero. Totuşi, reprezentanţii altor universităţi din Europa încearcă să atragă studenţi din estul ţării prin programe mai puţin obişnuite. Unul dintre aceste programe este cel de magie, dezvoltat de Frăţia Internaţională a Magicienilor, care poate fi urmat în diferite universităţi din Marea Britanie, în cadrul unor cursuri şi evenimente de magie, la care participă chiar şi iluzionişti. O altă universitate inedită este Hamburger în Londra, ce este dezvoltată de McDonalds. În cadrul acesteia, cursanţii învaţă mai multe informaţii despre business şi leadership.

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, Universitatea de Vest participă la RIUF, în încercarea de a atrage cât mai mulţi studenţi. Marilen Pirtea, rectorul UVT, este convins de faptul că instituţia pe care o conduce se poate „bate” cu universităţi din străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.