De ce le-a reproşat rectorul Marilen Pirtea studenţilor de la Universitatea de...

De ce le-a reproşat rectorul Marilen Pirtea studenţilor de la Universitatea de Vest că au idei comuniste

4
DISTRIBUIȚI

pirtea

Studenţii de la Universitatea de Vest au iniţiat, astăzi, un nou festival pe care, însă, l-au început cu stângul. Este vorba despre „Studenţiada 2013”, cel mai mare festivalul studenţesc din România ce se desfăşoară simultan în 14 oraşe. La Timişoara, evenimentul este organizat de Asociaţia Studenţilor în Ştiinţe Exacte din UVT (ASSEUT), care le-a pregătit tinerilor participanţi o mulţime de acţiuni, dezbateri, workshop-uri sau expoziţii până pe 3 noiembrie. Astăzi, în prima zi a festivalului, reprezentanţii ASSEUT s-au gândit să facă un flashmob dansant în faţa universităţii, dar planurile nu le-au ieşit, pentru că nu avea cine să danseze.

Deschiderea oficială a festivalului „Studenţiada 2013” a avut loc în această dimineaţă în prezenţa rectorului Universităţii de Vest, Marilen Pirtea, care i-a asigurat pe studenţi că vor fi mereu sprijiniţi în acţiunile lor de conducerea universităţii.


„Dincolo de a învăţa, viaţa de student înseamnă mult mai mult. Ne bucurăm că studenţii noştri au preocupări mai complexe. Sunt convins că vă doriţi, la fel ca noi, o finanţare mai bună a învăţământului, care să se răsfrângă în condiţii mai bune de învăţare, cazare, burse mai mari”, a spus rectorul Universităţii de Vest.

Discursul lui Marilen Pirtea, dar şi al prorectorului universităţii l-au emoţionat pe preşedintele ASSEUT, care a început să le mulţumească celor din conducere. „Nu mai mulţumiţi atât de mult conducerii, acestea sunt idei comuniste. Mai bine ne trageţi de urechi atunci când nu facem ce trebuie. Voi, studenţii, sunteţi cei care ţineţi universitatea vie”, le-a transmis Marilen Pirtea studenţilor. Programul complet al festivalului „Studenţiada 2013” este disponibil pe site-ul www.studentiada.ro.

4 COMENTARII

  1. Baiatil de la coltu strazii E un citat, nu un discurs! Cand zici „jalnic”, argumentezi ca altfel zice lumea ca esti securistul de serviciu insarcinat cu imprastierea de ingrasaminte.

  2. ar fi bine daca am trage conducerea cateodata si profesorii la propriu de urechi ca uneori chiar merita trasi de urechi…poate nu le-ar strica o mica urecheala:D zic doar :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.