Declaraţiile halucinante ale liderului PSD Timiş, Titu Bojin, despre ancheta penală legată...

Declaraţiile halucinante ale liderului PSD Timiş, Titu Bojin, despre ancheta penală legată de firma familiei. Vezi pe cine dă vina şi ce spune despre demisie

11
DISTRIBUIȚI

bojin la psd01

Preşedintele PSD Timiş şi al Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a avut, astăzi, prima reacţie publică după scandalul izbucnit ieri când poliţiştii au făcut percheziţii  la Apele Române Banat pentru a ridica mai multe contracte semnate cu firma Temadi TMB care a aparţinut soţiei şi fiului lui Bojin. „Deocamdată nu putem să ne pronunţăm. Va trebui să stăm liniştiţi şi calmi ca să vedem. Este anchetă interioară. Este treaba celor care fac această anchetă. Este vorba de o firmă care are contracte cu Apele. A fost firma soţiei. Nu a fost firma mea, aşa cum s-a afirmat greşit. Nu am nici un fel de implicare în ceea ce  înseamnă perioada de cei doi ani şi jumătate de când firma a fost concesionată şi nu mai este a soţiei. Înţeleg că sunt nişte discuţii legate de modul de realizare a contabilităţii pentru că e pe zona economică, a celor care  au fost contabili şefi, sigur administratorul, proprietarul firmei care vor trebui să răspundă. Nu a fost nici un moment soţia administratorul la firmă să putem vorbi de anumite activităţi, legături dubioase vizavi de ce înseamnă Apele.


Contractul a fost de folosire a luciului de apă de la cele două spaţii de la Dumbrăviţa şi Ianova. Deci nu a fost un contract în sens comercial pentru a da bani sau a da lucrări sau de a face lucrări la Ape. A fost un contract în care firma a plătit o chirie pentru luciul de apă de la cele două baraje care sunt folosite de pescarii din Timiş. Nu vreau să intru în niciun fel de polemică, de jocuri politice. Probabil că se va demonstra că este o acţiune corectă sau nu a celor care anchetează. Cei care au greşit să răspundă pentru ce au greşit. Din punctul meu de vedere, nu am nici un fel de problemă. Repet, în 10 iunie 2011, firma a fost înstrăinată”.

Bojin a susţinut că anchetatorii „nu au ridicat nici un document de la Apele Române”, ci ar fi ridicat acte ale firmei unde Suici Bata este contabil. „La Apele Române este arhivar”, a ţinut să precizeze cel care ani de zile a condus Direcţia Apelor Banat. Întrebat despre o posibilă demisie din funcţia de preşedinte al PSD Timiş din cauza acestui scandal, Titu Bojin a declarat că „nu aş vrea să fac prezumţii anticipate dacă se gândeşte cineva sau nu se gândeşte. Eu ştiu că am un mandat să-l respect şi să-l duc la capăt până la viitoarele alegeri. Dacă are cineva în cap prezumţiile astea, mi-ar fi foarte greu să văd cine şi de ce. În condiţii normale, repet, nu are de ce, nu are legătură cu partidul, nu are legătură cu mine acţiunea pentru că vă spun, încă o dată, nu am fost, nu sunt în firmă. În condiţiile astea, nu poate fi implicat Partidul Social Democrat sau să fie implicată funcţia mea la partid. În niciun caz”.

11 COMENTARII

    • bey Sorine,
      asa te dai acu?! pai tu iesti Pompoviciu ala dio furat moka pe un contract penal clubul cfr. pai nu te bate dumnezeu bai asta????????????????????? russssssiiiine
      nu de alta da Bojin tzio tzinut spatele can acu fo doi ani treiia sa fi legat.

    • Ar trebui sa se implice serviciile si DGAul atrfel incat ancheta sa nu fie infuentata de politic

  1. Ai scos bani de la ape prin firma lu fi tu sa a sotiei , asta nu sti sa spui . RUSINEEE ca mai esti in functie , tu si altiii ca tineee . Rusine si politiei k nu te au ridicat pe tine si pe costi si pe toti bisnitarii de fonduri publice k nu stiti altceva decat sa va cramponati de functii inalte k sa furati din buget prin tot felul de manevre cu firme pe numele altora , k in spate sunteti tot VOIIII . RUSINE SI DEMISIA URGENT . Si mai grav la ZDUP tu si cu toti implicati. RUSINE PSD ca are asemenea lepre.

  2. la inchisoare cu toti de calibrul lui bojin… pai dc era civilizat nu mai era in politica dupa ce fiusu militianu a fost prins cu banii de pe carduri

  3. Cind cu umilinta si sufletul curat am venit la tine,m-ai injurat.Cind te-am ajutat atunci cind iti era greu a fost bine.Bojine nu pot sa spun deci ca esti un gunoi.intro zi,cel ce a creat aceasta lume,te va intreba;ce esti Bojine.EU MOR DE FOAME,DAR VINE ZIUA CIND SI TU VEI FI LA FEL CA MINE.PE MINE NU MA INJURA NIMENI DAR PE TINE TE INJURA TOTI PE CARE I-AI SARACIT;TU SI SLEAHTA DE NEMERNICI PARVENITI;PERVERSI SI MAFIOTI.Asa sa va ajute dumnezeu la toti,cum ati ajutat si voi pe semeni vostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.