După scandalurile în care-i apare numele, lui Titu Bojin i s-a cerut...

După scandalurile în care-i apare numele, lui Titu Bojin i s-a cerut AUTOSUSPENDAREA din funcţia de preşedinte al PSD Timiş

17
DISTRIBUIȚI

titu bojin congres

Scandalurile în care a apărut numele preşedintelui PSD Timiş, Titu Bojin, – ancheta legată de dosarul de evaziune fiscală în care este implicată firma Temadi TMB unde acţionari au fost soţia şi fiul lui Bojin, care a şi fost audiat ca martor, şi investigaţiile DNA despre modul de derulare a proiectului finanţat din fonduri europene de informatizare a Consiliului Judeţean Timiş – fac valuri în rândul social-democraţilor timişeni. Astăzi, vicepreşedintele PSD Ion Mocioalcă, cel care are în responsabilitate filialele din vestul ţării, s-a întâlnit de dimineaţă cu Bojin, la sediul CJ Timiş, şi la sediul partidului cu mai bine de două treimi din membrii Biroului Permanent Judeţean, inclusiv parlamentari de Timiş.

Surse din cadrul PSD Timiș au declarat pentru PRESSALERT.ro că pesediștii s-au plâns vicepreședintelui de faptul că scandalurile în care este implicat Bojin aduc prejudicii de imagine partidului și orice ar face bun este anulat de problemele cu procurorii ale acestuia.


În timpul discuțiilor, s-a propus ca variantă de ieșire „elegantă” din criza de imagine ca Titu Bojin să se autosuspende din funcţia de preşedinte al PSD Timiş până-şi va lămuri problemele cu legea. Conform aceloraşi surse, Mocioalcă a transmis că indiferent care va fi soluţia aleasă, senatorul Ilie Sârbu nu se va ocupa de conducerea interimară a filialei. Contactat de PRESSALERT.ro, vicepreşedintele PSD Ion Mocioalcă a încercat să „înmoaie” subiectul, susţinând că a fost la o discuţie informală cu colegii şi că „aceste probleme ridicate de colegii mei pot să fie prezentate conducerii centrale a partidului dacă consider că sunt importante. Da, problemele de imagine a partidului sunt importante. Nu cred că am când să le prezint premierului acum pentru că pleacă în SUA. Probabil când se va întoarce”.  Premierul Victor Ponta şi-a anulat vizita de ieri de la Timişoara, când trebuia să participe la ceremoniile de la Elba SA, în ultimul moment după ce procurorii DNA au descins la Consiliul Judeţean Timiş.

17 COMENTARII

  1. Foarte bine Titu.Intr-un final se intampla ce era de prevazut.CJT nu iti apartine tie,e o institutie pe care trebuia sa o reprezinti.Ai foost mai dictator decat Ostaficiuc.Las ca vine Adam la CJT.

  2. Cum poate conduce acest județ un hot si excroc?
    Acest om nu este un PSD-dist ci un PDL-ist. A preluat toate firmele si afacerile PDL-ului. Firma finului sau Maran,tehnocer.firma care pe vremea PDL-ului a câștigat toate licitatiile consiliului județean.
    Acest Maran a câștigat toate Licitatiile pana in 2013.sprijinit de fostul preşedinte al consiliului judetean, Ostaficiuc.!!!!!!

  3. Acest Maran câştiga toate licitatiile de la Angentia de Dezvoltare Rurala!
    Toate lucrările pe măsura 322 si pe 125 de pe vremea PDL -ului si pana azi!!!!

  4. Eu știu de afacerile lui Bojin cu Vasile. Partenerul lui de concediu! Acest Vasile se bucura de sprijinul președintelui, având lucrări in tot județul.
    Acest preşedinte se lupta pt lucrări, la toate primăriile psd-iste si chiar PDL-iste.

  5. PRESA!!! ȘTIȚI DE DOMNUL HODOR? CARE PRIMEȘTE LUCRĂRI,PT CA NEVASTA ACESTUI HODOR ESTE PROCUROR.! CARE L-A SCĂPAT PE FIUL LUI BOJIN DE PUȘCĂRIE!!!!! CÂND ACESTA A FOST ARESTAT PT CARDURI CLONATE!!!! SI ACUM CA A RĂMAS DATOR, TREBUIE SĂ-L AJUTE!!!SI POATE VA MAI AVEA NEVOIE DE PROCURORI CA ACEST HOT PDL-LIST MERITA TERMINAT!!!!!

  6. Bojine, cand o sa iti dai seama cum te-au mazilit cei din jurul tau? Lae, Bortun, Ghita ciobanu, sorin grindeanu si multi altii te-au terminat, au facut din tine cea mai mare dezamagire posibila, atat pentru cetateni cat si pentru membrii de partid! Ca sa nu mai vorbim ca prietena ta, obeza Gabi si cu barbatusu, un boahtar de 2 lei, plus vasilica si moti te-au tras in jos si ti-au luat mintile! Pacat de tine, i-ai uitat pe toti care ti-au fost alaturi la greu!

  7. Titule asta ai reusit sa faci intr-un an si jumatate. Te-ai inconjurat de lingai si lichele si ti-ai batut joc de putinii oameni care te-au ajutat sa ajungi in varf. Te-ai dovedit veriga slaba a PSD si un tradator de profesie. Ti-ai aratat adevaratul caracter. Iti meriti soarta si se pare ca asta e doar inceputul!!!!!

  8. Eu sunt tare curios dacă o sa mai vedem mașinile de transport ale lui Bojin. Pana acuma le vedeai 24/24!!!!
    pana acu 2 săptămâni am crezut ca și-a mutat Bojin garajul in BALCESCU!Ca numai mașinile lui le vedeai acolo cum cărau nisip! Si bine înţeles de la Balastierele lui.

  9. Bravo Costy!!!!!!! Hai să-l lăsăm să fure in continuare!
    Sa se îmbogățească el si ai lui. Sa mai facă vro 2 case la Temerea!
    Asa ar trebuii sa facem toţi din toate județele cu netrebncii ăștia!!!!!

  10. Sa va fie Rușine. Lucrurile bune care le-a facut omul asta nu le știe nimeni? Bojin este un om cu un suflet foarte mare, este unul dintre putinii politicieni care a rămas OM atunci cand a ajuns la putere!

  11. Timisul este condus de un analfabet si un HOT, putin stiti cate smecheri a facut din 90 incoace tot ce are toate averea O ARE DIN FURAT , Am ajuns sa fim condusi de un buldozerist bravo desteptiilor care l-au votat

  12. Acest om a avut, de peste 20 de ani, curajul de a spune lururilor pe nume. De asta este numit tradator! Pacat ca trebuie sa suporte consecintele faptului ca a incercat sa fie mereu “fair-play”. Anonimii virtuali precum “tare” sunt asteptati cu dovezi, la calomniile pe care le aduc unui om care a fost alaturi de acest judet din anii 90.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.