Elevul timișorean care a uimit toată Europa: Andrei aduce încă un „aur”...

Elevul timișorean care a uimit toată Europa: Andrei aduce încă un „aur” acasă

15
DISTRIBUIȚI

elev-premiant01-640x425

Andrei Heidelbacher, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional “C. D. Loga” din Timişoara, s-a întors în România de la ultima competiţie la care a participat cu încă o medalie. Băiatul a obţinut medalia de aur la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale, care a avut loc în perioada 13 – 18 octombrie în Croaţia.


În total, lotul din România s-a întors acasă cu patru medalii, una de aur, una de argint şi două de bronz. Elevul timişorean s-a “bătut” cu 45 de concurenţi din 12 ţări în cadrul celei de-a XX-a ediţii a concursului.

Vă reamintim că Andrei Heidelbacher a mai obţinut şi alte performanţe remarcabile în acest an. El a câștigat medalia de argint la Olimpiada Internaţională de Informatică din Australia. Băiatul a primit însă pentru munca depusă o strângere de mână din partea Inspectoratului Şcolar Timiş, iar Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş încă nu s-au decis dacă-l vom recompensa pe Andrei Heidelbacher şi care va fi suma pe care i-o vor oferi. Marius Posa, elev la Colegiul Naţional “C. D. Loga”, este un alt mic geniu. Acesta s-a întors de la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului, care a avut loc în India în acest an, cu medalia de aur.

15 COMENTARII

  1. Daca se gasesc bani pt.toate prostiile , atunci sa se gaseasca si pt.acesti copii. Politicienii sunt persoanecare se gandesc numai la umplerea buzunarului lor, nu se gandesc sa prevada in buget o suma anuala pt.recompensarea elevilor exceptionali.

  2. Poate daca era fotbalist,lua 1 milion euro,si pentru asta,nu trebuia decat sa scuipe pe teren,sa se arunce pe jos la 11 metri,si sa fie agramat.Nu e bine sa fii destept in Romania,sa plece afara,acolo e viitorul lui!!!

  3. Nu-mi ramine decit sa felicit acesti bravi coipii care in loc sa ava o copilarie ca toti ceilalti sacrifica timpul in a fi cei mai buni …, pe vreme lui Ceausescu la fiecare milion de locuitori pe fiecare generatie era un Geniu e adevarat ca erau ajutati si de autoritati….Azi vor ca toti sa fie nepregatiti sa poata Fura si manevra….!

  4. He is going to be hired by specialized intelligence agency here in USA.. And if he wants to come I will bring him here if he decide to…

  5. desi rare ,aceste exemple sunt o dovada …ca de fapt necazurile si multitudinea se probleme prin care trecem , ..sunt temporare iar Romania are resurse umane care o vor readuce acolo unde ii este locul…Felicitari si la cat mai multe succese;felicitari si parintilor dar si profesorilor care s-au ocupat de acest valoros tanar !

  6. Romania are resurse umane de valoare ,care bineinteles ca nu sunt recompensate asa ca vor face cinste mai devreme sau mai tarziu …..altor tari, iar Romania nici nu va fi pomenita

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.