EXCLUSIV 7 kilograme de droguri, capturate după o amplă operaţiune a poliţiştilor...

EXCLUSIV 7 kilograme de droguri, capturate după o amplă operaţiune a poliţiştilor de la „Crimă Organizată”. Unde şi-a ascuns arădeanul marfa

3
DISTRIBUIȚI

cannabis

7 kilograme de droguri au fost capturate, astăzi, în urma unei ample operaţiuni a poliţiştilor de la „Crimă Organizată” şi a procurorilor de la DIICOT Arad care au beneficiat de sprijinul structurii judeţene a SRI.


Operaţiunea de monitorizare a început în urmă cu cinci luni când au apărut primele informaţii despre alimentarea pieţei cu cannabis de foarte bună calitate. În urma verificărilor s-a stabilit că drogurile erau aduse în România din Maroc prin Spania. După ce au cumpărat droguri de mai multe ori, astăzi, anchetatorii au făcut mutarea decisivă – l-au reţinut pe liderul grupării,  un arădean în vârstă de 24 de ani. Poliţiştii de la antidrog l-au prins în flagrant în timp ce vindea aproximativ o sută grame de droguri. Când au mers la percheziţie la locuinţa acestuia, sub patul traficantului au găsit ascunse nu mai puţin de şapte kilograme de cannabis prelucrat. Vom reveni cu amănunte.

3 COMENTARII

  1. ok, drogul inseamna moarte sigura in timp……………tinerii mei timisoereni, vi s-a urat cu viata? Daca luati o doza, una singura, nu veti reziate si o veti si pe a doua! Atat de fraieri sunteti, stimabililor incat sa va distruga un drog? pai, ia ganditi-va fraierilor, cate mai aveti de facut in viata voatra! Nu va pierdeti tineretzea, caci multi vor sa mai fie la varsta voastra! Va pup, va stimez, tinerilor, sunteti viitorul Timisoarei, deci renuntzati la droguri caci va vor distruge inteligenta si viata! Timisoara are nevoie de minti proapete, tinere!Voi sunteti viitorul nostru, da?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.