Fără limite, un spectacol inedit cu prima ventriloacă din România! VIDEO

Fără limite, un spectacol inedit cu prima ventriloacă din România! VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ventriloaca2

Crina Zvoboda, artista care a ajuns în semifinalele concursului ”Românii au talent” va susţine un spectacol de ventrilocie deosebit la Timişoara sâmbătă 26 octombrie de la ora 22, la Porkys, sub genericul „Fără Limite“.

Artista are 24 de ani şi s-a născut într-un sat din judeţul Prahova, Măneciu Pământeni. Încă din copilărie improviza spectacole cu păpuşi. ”Când eram mică, aveam multe păpuşi. Păpuşi obişnuite, nu din acestea de spectacol. Făceam scenete cu ele, le făceam hăinute, le tundeam… Într-un fel, şi pe atunci cream personaje”, îşi aminteşte ea. Între timp, semifinalista de la ”Românii au talent” s-a transformat într-un artist-păpuşar.

Cum a ajuns ventriloc? ”Am început să mă pregătesc să devin ventriloc după multe eşecuri. Nu eram hotărâtă să devin ventriloc, am început uşor, din curiozitate şi mi-am dat seama că asta mi-ar plăcea să fac toată viaţa.


În general îmi place să fac lucruri inedite şi speciale. La noi în ţară nu existau ventriloci, aşa că am zis să fiu eu prima <ventriloacă> din România”. Pe scena show-ului Românii au talent, Crina a făcut senzaţie alături de bunicuţa Julieta, o păpuşă extrem de reuşită şi pusă pe şotii. ”Bunica Julieta este primul personaj pe care mi l-am cumpărat. Arăta destul de diferit când am cumpărat-o. Eu i-am creat acest look. Am scris un text pentru ea, dar personajul s-a conturat în urma câtorva reprezentaţii, mi-am dat seama <ce prinde>. De fapt, Bunicuţa Julieta are dublă personalitate. Ea joacă atât în spectacole pentru copii, cât şi în spectacole pentru cei mari, aşa că în faţa copiilor nu îşi arată latura sexy! Nu e chiar obsedată de tinerei, ci merge pe principiul ,<Ce e sexy şi bunicii îi place!>”. Din ”artileria” Crinei mai fac parte şi alte păpuşi: ”Îl mai am pe Romeo, un puşti de clasa a V-a, care a văzut multe la viaţa lui, face glume pe seama mea şi când îl întreb ,<Romeo, cum îţi place şcoala?>, el răspunde răspicat <Închisă!>. Cel de-al treilea personaj se numeşte Fernando. Este amuzant încă de la apariţia lui pe scenă, pentru că eu îl prezint ca fiind cel mai sexy bărbat din România, iar pe scenă apare o maimuţă simpatică îmbrăcată în stil hawaiian”. Spectacolul cu prima ventricloacă din ţara noastră va avea loc de la ora 20, iar biletele costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.