Geo Da Silva cauta fete si baieti pentru noul sau videoclip

Geo Da Silva cauta fete si baieti pentru noul sau videoclip

2
DISTRIBUIȚI

gds2

Geo Da Silva, autorul hiturilor Booma Yee sau Hey Mr. DJ Get Up este în căutarea unor fete şi băieţi pentru următorul videoclip, care se va filma în 21 octombrie, la Timişoara, acesta urmând să fie realizat de cei de la  Trandafilm.

Artistul caută fete şi băieţi cu simţul umorului, chef de distracţie şi fără trac în faţa camerei de luat vederi pentru filmările următorului videoclip al său.


Pentru înscriere, cei interesaţi sunt rugaţi să trimită două poze şi datele de contact la adresa office@geodasilva.com. „Pregătim un videoclip mult mai complex, al cărui motto va fi evident distracţia. De aceea căutăm atât fete şi băieţi care vor să participe la această nebunie, pe care o gândim mai degrabă ca un chef în toată regula, nu o filmare plictisitoare“, a declarat Geo Da Silva. Graţie succesului internaţional, Geo Da Silva este artist al binecunoscutei case de discuri spaniole Blanco Y Nero şi se află în clasamentele internaţionale cu piesele «Hey Mr. DJ Get Up» şi <<Booma Yee>>, videoclipul acesteia din urmă – melodie realizată alături de Jack Mazzoni – având parte de peste 6 milioane de vizualizări pe Youtube.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.