K-lu lansează patru videoclipuri noi, cu zâmbetul pe buze

K-lu lansează patru videoclipuri noi, cu zâmbetul pe buze

0
DISTRIBUIȚI

djklu1

După ce recent K – lu a lansat videoclipul „Aur avem“, realizat pentru susţinerea campaniei Salvaţi Roşia Montană, fanii acestuia au toate motivele de bucurie, căci în cadrul show-ului pe care acesta îl va susţine la sfârşitul acestei săptămâni la Timişoara, muzicianul va lansa în premieră patru noi videoclipuri, cu piese incluse pe următorul său material discografic.

Evenimentul numit Bring it on va avea loc la clubul Daos de la ora 22.00 și îi va mai avea ca invitaţi pe lângă K-lu şi pe Limun (care va avea un DJ set plus MC Bălan), Elementrix şi Who:Ratio, iar de elementele vizuale se va ocupa Whitepoint, intrarea fiind de zece lei. „Cei prezenţi vineri la eveniment vor putea viziona şi asculta patru clipuri noi nouţe ce vor fi incluse pe următorul album, aşadar vor fi în primă-vizionare pentru Timişoara. Cei din Braşov şi Bucuresti le-au văzut deja, primindu-le cum nu se poate mai bine, dansând cu zâmbetul pe buze.  Clipurile noi nu sunt postate pe Internet, le las la vedere doar în timpul show-ului pentru ca cei interesaţi să aibă ocazia să le vizioneze înainte de apariţia lor în mediul online“, ne-a declarat  K-lu.

La începutul acestui an, Alin Constantin (K-lu) a lansat albumul de debut  „Chestii, socoteli“, care conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre.


K-lu este un DJ şi producător din Timişoara prezent pe scena electronică înca din anul 2005, pomovând genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks. Face parte din mai multe proiecte şi trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz şi în afara ţării, una din apariţiile sale desfăşurându-se pe scena Filarmonicii din Timişoara, la aniversarea a 30 de ani de existenţă a Trio Contraste. Sample-urile hazlii „decupate“ din filme româneşti celebre fac din  K – LU un autentic promotor al valorilor cinematografice autohtone, căci nu de puţine ori cei care ascultă piesele lui descoperă cu stupoare pelicule româneşti nepromovate defel de mass – media. „Încă nu ştiu exact numele pieselor noi, până să apară pe net vor mai fi probabil mici modificări. Despre albumul nou, într-o o vreme eram grăbit să-l scot până la sfârşitul acestui an, dar nu cred că are rost să mă grăbesc aşa fără motiv. Nu am contract cu nimeni aşa că stau şi analizez fiecare detaliu, pentru ca atunci când o să apară să nu am nimic de comentat. Lucrez mai tihnit ştiind că nu am termen limită. În privinţa <<feliei>> mele, să nu uităm de Matze şi DJ Vasile, care şi ei se ocupă cu chestii româneşti, dar în altă formă. Sincer mă bucur că am reuşit să-mi găsesc o formă de exprimare într-un fel în care nimeni nu o face şi mă aşteptam să fie mai mulţi artişti care să facă asta“, ne-a mai declarat muzicianul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.