Maraton de teatru la Arad

Maraton de teatru la Arad

0
DISTRIBUIȚI

Bernarda Alba 2

Cu doar câteva zile înainte de începerea Festivalului Internaţional de Teatru Clasic de la Arad, publicul arădean are parte de o altă ofertă de nerefuzat, trei zile de spectacole în porţie dublă. Începând cu 9 octombrie, şase dintre cele mai îndrăgite piese vor fi prezente pe scena teatrului „Ioan Slavici”, în fiecare seară fiind programate câte două reprezentaţii.


Miercuri, de la ora 17.00, la sala Studio se va juca „Minotaurul” de M. Black, iar de la ora 19.30, în sala mare, „Casa Bernardei Alba”, în regia lui Mihai Maniuţiu.

În ziua următoare, spectacolul de după-amiază, care se va juca tot în sala Studio, va fi „Cei mari, cei mici” de Ioan Peter Pit iar în sala mare va avea loc reprezentaţia spectacolului „Sorry”, de A. Galin. În ultima zi, sala Studio va găzdui spectacolul „Tăietura”, de M. Ravenhill iar seara, în sala mare, va putea fi vizionată cea mai nouă producţie a teatrului arădean, „Domnişoara Nastasia”. Maratonul teatral este prilejuit de unul din cele mai importante momente ale stagiunii REPER65, showcase-ul arădean Teatrul arădean – Reper – Clasic, Contemporan reunind în oraşul de pe Mureş nume de marcă din lumea criticilor teatrali, regizorilor şi directorilor de teatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.