Marian Ionescu: „Alo, Timişoara, suntem Direcţia 5 şi vă aşteptăm la concert“...

Marian Ionescu: „Alo, Timişoara, suntem Direcţia 5 şi vă aşteptăm la concert“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

directia

Melomanii care iubesc cântecele celor de la Direcţia 5 vor avea parte de un eveniment special în această vineri, când muzicienii cunoscuţi pentru hituri ca „Dacă ai şti“, „Povestea noastră“ sau Tot ce vrei“, vor concerta la Heaven Studio, după ora 23.00.

Evenimentul este ultimul concert al trupei înaintea lansării oficiale a noului album, numit „Zâmbetul face minuni“, care va avea loc la Sala Palatului în Bucureşti, în data de 30 octombrie. „La Timişoara, vom interpreta în premieră absolută câteva piese din albumul nostru Zâmbetul face minuni.


Nu ştiu câte piese, vom alege câteva care se potrivesc pentru stagiunea de anul ăsta. Nu putem cânta toate melodiile noi într-un concert de club. Vom alege câteva compoziţii noi, care să se potrivească în recitalul nostru. Evident, vom cânta şi piesele cunoscute ale noastre şi am pregătit o sumedenie de surprize şi cu acestea, în sensul că multe hituri de-ale noastre le interpretăm într-o orchestraţie nou – nouţă, într-o formă interesantă“, ne-a declarat Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5. Formaţia a lansat astăzi noul videoclip care promovează următorul disc, melodia Hello. Albumul “ Zâmbetul face minuni”, este un disc ce promite un sound complet nou învăluit în binecunoscuta atmosferă a băieţilor al căror solist vocal este Cristi Enache. „Un mesaj pentru fanii noştri din Timişoara? Alo, suntem Direcţia 5 şi vă aşteptăm la concert“, a mai precizat Marian Ionescu. Evenimentul are intrarea liberă pentru doamne şi domnişoare, iar băieţii vor plăti 20 de lei pentru a asculta/vedea pe viu tonele de romantism care emană din compoziţiile băieţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.