Michi de la Şuie Paparude, în comă profundă, la un spital din...

Michi de la Şuie Paparude, în comă profundă, la un spital din Timişoara UPDATE 3 Ce intervenție a suferit artistul VIDEO şi GALERIE FOTO de la ULTIMUL concert

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-19522661">
suie aseara la tm01_resize
Mihai Câmpineanu, în timpul ultimul său concert Foto Adrian Pîclișan

Binecunoscutul muzician Mihai Câmpineanu (Michi), din Şuie Paparude, a fost internat la spital după concertul pe care trupa l-a susţinut azi-noapte la halele Fructus în cadrul evenimentului ReFresh TM. Conform martorilor oculari, muzicianul a leşinat la scurt timp după ce a coborât de pe scenă. Un echipaj SMURD l-a transportat pe Mihai Câmpineanu la Spitalul Municipal Timisoara, unde doctorii de la urgenţe s-au chinuit să îl resusciteze. Potrivit acestora, Michi de la Suie Paparude a suferit un infarct. În cursul dimineţii, “Michi” a fost transferat de la Clinicile Noi la Institutul de Boli Cardio Vasculare.

Constantin Luca, directorul medical al Institutului de Cardiologie, unde este internat Michi, a explicat, pentru PRESSALERT.ro, în ce condiții a fost adus artistul la spital. „A făcut infarct cu stop cardio-respirator, pe scenă. Medicii de la ambulanță l-au resuscitat și l-au transportat la Spitalul Municipal, unde a fost internat până dimineață, iar apoi a fost adus la noi. Este în comă de gradul III, comă profundă, este intubat și ventilat, rămâne de văzut care sunt șansele lui de supraviețuire. Totul depinde de cât de mult a fost în moarte cerebrală, adică înainte să ajungă medicii să-l readucă la viață”, a declarat Luca.

UPDATE 1 În urmă cu puțin timp, pe Facebook-ul formației Șuie Paparude a apărut un mesaj de susținere pentru Michi. „Aseara, in timpul unui concert, Michi a suferit un infarct si se afla sub supraveghere medicala. Haideti sa ii tinem pumnii, ca sa fie bine. Doamne Ajuta!”.

UPDATE 2 În urmă cu scurt timp, Mihai Câmpineanu a fost dus în sala de operație, urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale. Directorul  medical de la Clinica de Cardiologie, Mihai Luca, a anunțat că nu vor mai fi oferite informații despre starea de sănătate a artistului la solicitarea familiei.

UPDATE 3 Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara i-au montat două stenturi lui Mihai Câmpineanu de la Şuie Paparude, susţin surse medicale, citate de Mediafax, care precizează că specialiştii sunt rezervaţi în privinţa stării neurologice a artistului.



1 COMENTARIU

  1. Lupta pentru viata ta, Michi, te iubeste atatat lume…….. si vei castiga aceasta lupta cu viatza / moartea! Alege viatza, prietene, caci moartea oricum va veni mai tarziu……… dar, mai ai treaba pe lumea asta, prietene………… si pariu ca vei trai Michi? Te iubim atat de mult…….. si stim ca vei lupta pentru viatza ta, pentru noi! Timisoara te iubeste! Catre parintii acestui domn: eu am fost 10 zile in coma de gradul 4 la spitalul Universitar, in Bucuresti, pentru ca era cel mai apropiat spital (in urma unui accident rutier lanaga Bucuresti) si stiti ce recomandau medicii de-acolo mamei mele care a fost mereu langa mine? Sa imi povesteasca evenimente fericite din viatza mea, sa le permita prietenilor mei care veneau la mine sa ma viziteze si sa-mi povesteasca….. Deci, ca si o concluzie: rog conducerea spitalului sa permita vizite oricat de multe ar fi ele, la terapie intensiva, caci sunt mai tari ca orice medicament…. vorbesc din propria-mi experientza de viatza….. prietenii sunt leacul decisiv, pe langa medicamentatia prescrisa de medicul curant…… Ok, v-am vorbit din propria-mi experintza de viatza! daca Michi n-are prieteni in Timisoara, rog familia lui sa-mi permita vizita la spital! Andreea-Clara, Timisoara P.S. Vreau sa va zic sa-l motivati, sa-l incurajati sa traiasca, caci este un om iubit de prea multa lume, sa lupte prntru viatza lui, sa traiasca! Sa-i vorbiti mereu la capatai, chiar daca este in coma! Va aude sigur, va garantez! Povestiti-i fapte, evenimente frumoase din viatza lui, atat dv. familia, cat si prieteni de-ai lui! Asa ii veti antrena creierul sa lucreze…. si-si va reveni! Sanatate! p.s. Ceea ce v-am spus este din experientza proprie de viatza, dupa o coma profunda de gradul 4! Si, iaca: traiesc! Si Michi va trai, stati linistiti!Dumnezeu e mare! Si-apai daca era sa moara, murea pana acuma! Dar, el ….. lupta sa traiasca si va trai, clar? Un pic de optimism nu strica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.