Miting în faţa DIICOT Hunedoara pentru susţinerea lui Traian Berbeceanu: „Eliberaţi-ne comisarul!”

Miting în faţa DIICOT Hunedoara pentru susţinerea lui Traian Berbeceanu: „Eliberaţi-ne comisarul!”

10
DISTRIBUIȚI

IMG_8204 (1)

Susţinătorii şefului BCCO Alba Iulia, comisarul şef Traian Berbeceanu, cel care a fost arestat într-un dosar DIICOT fiind acuzat de favorizarea infractorului, s-au adunat, astăzi, la un miting de susţinere a acestuia. Punctul de întâlnire a fost stabilit în faţa biroului DIICOT Hunedoara. Unii dintre cei care au venit până acum poartă pancarte pe care stă scris  „Onoare, Traian Berneceanu”, „Traian Berbeceanu nu e un pericol”, „Eliberaţi-ne comisarul”. ACeştia consideră că Traian Berbeceanu este un poliţist model şi că este o victimă a unei conspiraţii pusă la cale de procurorii DIICOT şi serviciile secrete. Printre protestatari sunt şi foşti subordonaţi ai lui Berbeceanu de la „Crimă Organizată”, dar şi poliţişti de la IPJ Hunedoara. Vom reveni cu amănunte.

protest berbeceanu

UPDATE  Prezent la miting, vicepreşedintele sindicatului poliţiştilor din Hunedoara, Vasile Bucuci, a declarat că nemulţumirea poliţiştilor participanţi la acţiune este legată de lipsa de comunicare în acest caz.


Poliţiştii cer ministrului de Interne şi şefului IGPR să facă verificări în acest caz şi să ofere un comunicat oficial prin care să fie clarificate acuzaţiile, care trebuie însoţite de probe. “Mulţi oameni cred în nevinovăţia lui. Cred că MAI ar trebui să facă verificări şi la final să se ia măsuri”, a mai spus Bucuci.

Susţinătorii comisarului şef Traian Berbeceanu afirmă că acesta este o victimă a sistemului, iar menţinerea lui în arest este o nedreptate, întrucât are dreptul să se apere în libertate, în condiţiile în care nu reprezintă un pericol.

“Noi îl cunoaştem pe Berbeceanu şi credem că este un om integru, o victimă a sistemul. Prin acţiunile lui a dus după gratii mulţi infractori, oameni violenţi, oameni care vindeau droguri elevilor. Ar trebui să se ţină cont de ceea ce a făcut pentru comunitate şi să fie lăsat în libertate să aibă posibilitatea să se apere şi să stângă probe împotriva celor care i-au înscenat o apropiere nefirească de infractori”, a spus una dintre protestare , Claudia Mihalcea.

De asemenea, alt protestatar a declarat că acţiunea are loc ca urmare a mobilizării de pe o reţea de socializare, care a strâns 10.000 de susţinători. La mitingul organizat, astăzi, au participat aproximativ 250 de persoane.

 

10 COMENTARII

  1. nici un politist sau procuror..ce sa mai zic de vreun judecator n o sa stranga peste 10.000 like uri pe facebook in 3 zile..Never..oare toti astia 10000 sunt idioti????Nici in 100 de ani nu se va naste vreun Berbeceanu…poate doar baiatul lui sa i urmeze ….

  2. Un mare adevar care trebuie stiut de toata lumea civila !

    Interlopii cu legitimatie de la stat conduc aceasta tara putred de corupta de infractori periculosi pentru societatea civila .

    Justitiarul de Hunedoara

  3. Prieteni, oameni buni, iesiti in strada pentru comisarul vostru. Este un militar adevarat si nu merita calcat in picioare de GUNOAIELE DE PROCURORI …. Militati pentru eliberarea acestuia si veniti la Bucuresti pentru dansul.

  4. asta-i culmea ! cum naiba politistii sa sustina eliberarea unui suspect ?nu-i normal asa ceva .din cat am reusit sa vad in presa se pare ca sunt probe si indicii .cred ca o parte din cei de la BCCO erau si sunt la curent cu ceea ce facea comisarul ,mai mult am inteles ca acesta obtinea anumite avantaje nu doar pentru sine ci si pentru colegi.de asemenea alti suspecti sponsorizeaza Politia si Inspectoratul scolar !? nu este normal ,ca institutii ale statului sa fie sponsorizate de prezumtivi infractori.este un conflict de interese evident .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.