Motociclişti şi motocicliste sunt aşteptați la o paradă pe străzile Timişoarei pentru...

Motociclişti şi motocicliste sunt aşteptați la o paradă pe străzile Timişoarei pentru a susţine campania Help25 împotriva cancerului la sân

2
DISTRIBUIȚI

cancer la san

Campania Help25, iniţiată de o echipă de voluntari ai Asociaţiei OncoHelp Timişoara, continuă cu un eveniment inedit la sfârşitul acestei săptămâni. O caravană de motociclete pe străzile Timişoarei în semn de susţinere a campaniei Help25, prin care se doreşte achiziţionarea unui mamograf performant în valoare de 200.000 de euro şi iniţierea primului program din România de Depistare Precoce a Cancerului de Sân.


Parada motocicliştilor din Timişoara, la care sunt aşteptate să participe cât mai multe fete, va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 12.00. Punctul de întâlnire este Rabbit Club, iar de acolo se va porni către sediul Asociaţiei OncoHelp.

Luna octombrie este dedicată conştientizării şi luptei împotriva cancerul la sân, în mai multe țări. Cu acest prilej, în Regiunea de Vest a României (judeţele Timiş, Arad, Caras-Severin şi Hunedoara) a fost iniţiată o campanie de amploare de către voluntari ai Asociaţiei OncoHelp. Până la sfârşitul lunii noiembrie, organizatorii Campaniei Help25 speră să strângă peste 200.000 de euro pentru achiziţionarea tomografului, iar apoi urmează implementarea programului de screening al cancerului la sân. În cadrul acestui program, 5.000 de femei sărace vor beneficia de mamografii gratuite. Donaţii se pot face în conturile RO20BTRLEURCRT0060797803, RON RO70BTRLRONCRT0060797803, USD RO51BTRLUSDCRT0060797802. Mai multe informaţii puteţi afla de pe site-ul www.help25.org.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.