Neamț pensionar suspectat de pedofilie, trimis în judecată pentru că a întreținut...

Neamț pensionar suspectat de pedofilie, trimis în judecată pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră de 15 ani

1
DISTRIBUIȚI

catuse

Un german, Karl Joseph Peter Gramling, a fost trimis în judecată de procurorii timișeni după ce acesta ar fi întreținut relații sexuale cu o tânără de 15 ani din satul Igriș.


El va fi judecat pentru viol și corupție sexuală. Potrivit unui comunicat semnat de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, germanul ”a întreţinut,în mod repetat (…),acte sexuale normale şi orale cu minora M.P.E., prin constrângere morală şi profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa şi, implicit, un consimţământ valabil datorită vârstei”.

Gramling a fost reclamat de un amic de-al său, tot neamț, căruia i-a povestit aventurile sale sexuale, în 2011, cu fete de 16, 14 și chiar 11 ani. I s-a lăudat prietenului său că le plătea pe fete cu câte 100 de lei, din pensie. Acesta din urmă a anunțat autoritățile germane care, la rândul lor, au contactat poliția din România. În iunie, acesta a fost arestat preventiv.

1 COMENTARIU

  1. un bandit! la parnaie cu el! daca era roman de-al nostru si facea asta in Germania toate posturile TV si presa vuia: ne faceau hoti, banditi, salbatici! pe viata puscarie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.