Noi declarații incendiare în conflictul Robu – Popoviciu: motivul pentru care primarul...

Noi declarații incendiare în conflictul Robu – Popoviciu: motivul pentru care primarul l-ar putea da în judecată pe deputatul PDL

0
DISTRIBUIȚI

robu nervosjpg

Un nou episod în scandalul dintre edilul şef Nicolae Robu şi deputatul PDL Alin Popoviciu s-a desfăşurat astăzi în plină stradă, acolo unde primarul a făcut declaraţii spumoase. Vă reamintim că la finele săptămânii trecute edilul şef i-a adresat deputatului o somaţie publică prin care îi cerea să părăsească sediul din incinta Şcolii generale numărul 30, acolo unde firma de aerobic a soţiei sale desfăşura activităţi. Primarul atenţiona că Popovociu are datorii şi că se îmbogăţeşte pe banii publici prin acţiuni neserioase.


În replică, deputatul PDL acuza faptul că Robu are ceva personal cu el şi că e nedemn ca un om politic să se războiască cu soţia unui adversar. Nervos, Popoviciu a lansat atunci mai multe acuzaţii, printre care şi faptul că afacerea demolării Acvariului şi, implicit, schimbul de terenuri sunt „şmenuri” de-ale edilului şef prin care acesta a furat bani. Totodată, înainte de a părăsi sediul PDL, deputatul Popovciu spunea că nu e corect ca primarul Robu să discute despre furturi în condiţiile în care primul şmen al său a fost chiar cu deputatul PDL privind spaţiile de la cantina Politehnicii Timişoara (n.r – cel mai probabil Popoviciu se referă la vânzarea produselor de la San Marzano în Cantina UPT). Legat de acuzaţiile aduse de Popoviciu, Robu a comentat astăzi că „e nebun. Dacă a făcut o asemenea afirmaţie, atunci sigur va scăpa nepedepsit fiind nebun”. Mai mult, Robu spune că a văzut subiectul în presă, dar că ar vrea să vadă şi o întregistare video, pentru că nu are încredere în felul cum jurnaliştii pun ghilimele. Primarul nu a exclus nici posibilitatea de a-l acţiona în instanţă pe Popoviciu pentru declaraţiile sale, declarând, ezitant, că o va face dacă va vedea înregistrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.