O cisternă s-a răsturnat pe un drum judeţean. Din maşină se scurge...

O cisternă s-a răsturnat pe un drum judeţean. Din maşină se scurge combustibil

0
DISTRIBUIȚI

05566-002

O cisternă încărcată cu peste 30 de tone de benzină şi motorină s-a răsturnat, ]n această dimineaţă, pe DJ 504, în zona localităţii Cernetu, judeţul Teleorman, iar şoferul a decedat, pompierii intervenind pentru a preveni izbucnirea unui incendiu, întrucât sunt scurgeri de combustibil din maşină, potrivit Mediafax.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, cisterna, cu două recipiente, unul cu opt tone de benzină şi celălalt cu 23 de tone de motorină, se îndrepta spre Zimnicea, unde urma să alimenteze o benzinărie.

Din primele informaţii rezultă că şoferul ar fi adormit la volan şi a pierdut controlul maşinii, care s-a răsturnat la intrare în localitatea Cernetu, într-o curbă deosebit de periculoasă. În urma accidentului, şoferul cisternei, în vârstă de 25 de ani, a decedat.

„Cisterna este încarcată cu opt tone de benzină şi 23 de tone de motorină şi se îndrepta spre o benzinărie din Zimnicea, pe care urma să o alimenteze, dar la intrare în localitatea Cernetu, într-o curbă deosebit de periculoasă, şoferul a pierdut controlul volanului, maşina a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat. Probabil că şoferul a adormit pentru o clipă la volan”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, locotenent Adrian Gelu Dragomir.

Acesta a precizat că din compartimentele cisternei se scurge combustibil, iar pompierii intervin pentru a preveni izbucnirea unui incendiu, la faţa locului fiind trei autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. O altă cisternă a firmei căreia îi aparţinea maşina răsturnată va prelua combustibilul după care autovehiculul va fi repus pe roţi.

Foto: scania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.