„Păsările” lui Cătălin Botezatu au pășit pe podium la Experience Fashion Extravaganza...

„Păsările” lui Cătălin Botezatu au pășit pe podium la Experience Fashion Extravaganza GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1557496420">

fashiondelabotezatuluate

Amatorii de fashion din oraşul nostru au avut parte aseară de un regal deosebit, în cadrul căruia privirile celor prezenţi au fost delectate cu show-urile pregătite de cele mai rezonante nume din moda românească: Cătălin Botezatu, Catinca Roman, Silvia Terziu, Aura Dumitru, Issabel Lombardi, Keresztes Krisztina şi Leonard Collection.

După cum era de aşteptat, momentul cel mai gustat al serii desfăşurat la Hotelul Boavista a fost colecţia „Birds“, realizată de Cătălin Botezatu, care a fost prezentată  la New York Couture Fashion Week. Piesele vestimentare ale colecţiei urmează fidel linia trupului şi prezintă decolteuri generoase şi trene suple, care oferă înălţime siluetei. Pentru rochiile de seară din colecţia „Birds”, Botezatu a folosit catifea, voal de mătase, broderie filigran, aplicaţii lucrate manual, dantelă franţuzească, pene şi blană naturală. Negrul a fost predominant, suprapunerea de texturi ton pe ton emanând eleganţă. Mănuşile din piele au fost, la rândul lor, personalizate cu puf şi pene. Un alt moment care a generat aplauze a fost colecţia prezentată de Silvia Terziu, care a prezentat Shapes Of Tranparence, o colecţie care a fost prezentată şi la Paris. „Am lucrat timp de două luni la această colecţie, este o colecţie foarte fluidă din punctul de vedere al materialelor, mătasea este omniprezentă, este o colecţie elegantă, pentru femeile care vor să fie sexy, dar nu vulgare, care apreciază calitatea ţesăturilor, şi care vor să descopere anumite părţi ale corpului, care cred ele că trebuiesc puse în evidenţă“, a declarat ea. Un alt moment deosebit al serii a fost colecţia de genţi şi accesorii din piele City Lights de Issabel Lombardi. După prezentările de modă, distracţia a continuat cu recitalul trupei timişorene Box Office, în cadrul căreia activează şi basistul trupei Desant, Alin Achim şi mai apoi cu un after – party susţinut de DJ Westman. Printre cei aflaţi în public s-au numărat Doru Todoruţ (membru al trupei Deep Central), Xonia  şi Vika Jigulina. Din păcate, organizatorii acestui eveniment au demonstrat o reală lipsă de respect pentru reprezentanţii presei locale, ţinându-I în picioare la acest eveniment monden. Asta în timp ce unii „ziarişti“ de la reviste mondene au avut locuri la mese. Poate la a doua ediţie a acestui eveniment care conform celor spuse pe scenă se vrea a „aşeza“ Timişoara pe harta modei, organizatorii se vor gândi şi la asemenea amănunte, care nu fac deloc cinste unui eveniment care se vrea „cu ştaif“.

Foto: Facebook Catalin Botezatu, Bilootza

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.