Pe cine dă vina primarul Robu pentru că zebra de la Grădina...

Pe cine dă vina primarul Robu pentru că zebra de la Grădina Zoologică a murit. De ce a plâns şeful Direcţiei de Mediu

5
DISTRIBUIȚI

Zebra-640x5231

Explicaţie incredibilă a primarului Nicolae Robu cu privire la incidentul de vineri, când zebra Keimoes, ultimul locatar al Grădinii Zoologice, a murit înecată. „Zebra este vinovată pentru că a fost agresivă şi a avut un comportament imprevizibil. În loc să mănânce, a dat din copite şi a rupt garduri. Nu putem să disculpăm acel animal de vină, haideţi să fim serioşi”, a explicat, astăzi, Nicolae Robu. Edilul şef s-a arătat iritat în momentul în care ziariştii l-au întrebat cine este vinovat de faptul că zebra a murit şi a încercat să se scuze spunând că „eu cred că dacă respectăm oraşul acesta, nu vorbim acum despre o zebră, ci despre o biserică. De ce vreţi să-mi stricaţi ziua, aţi primit un comunicat de presă despre acest incident”, primarul Timişoarei aflându-se în faţa Bisericii Romano-Catolice din apropierea Pieţei Traian.

Totuşi, după ce a observat că nu scapă de întrebările ziariştilor, Nicolae Robu a făcut câteva precizări cu privire la incidentul petrecut la Grădina Zoologică.


„Nu sunt specialist în aşa speţe, nu ştiu cum trebuie să fie un habitat pentru zebre, dar specialiştii spun că era un habitat corespunzător, că animalul a fost tratat cum se cuvine şi nu-i nimeni de vină că şi această zebră, aşa cum se întâmplă cu multe animale, a avut un comportament imprevizibil, un comportament agresiv”, a spus Nicolae Robu. În ceea ce-l priveşte pe Adrian Bere, şeful Direcţiei de Mediu, edilul şef nu are de gând să-l pedepsească pentru că zebra a reuşit să evadeze din habitat, mai ales că şi-a riscat viaţa ca s-o salveze, iar după acest incident, Adrian Bere a izbucnit în plâns. „A intrat într-o apă de trei metri adâncime ca să salveze o zebră şi a făcut asta pentru că este un om care iubeşte animalele şi care, a plâns efectiv, aşa bărbat în toată firea cum este, când s-a întâmplat lucrul acesta pentru că dânsul a avut un vis din iubire pentru animale, ca Timişoara să aibă la Grădina Zoologică şi o zebră”, a concluzionat primarul Robu.

5 COMENTARII

  1. bah da prost e robu asta, bah da e PROST cu majuscule asta. Cica zebra e vinovata, pentru ca a avut un comportament imprevezibil. Da cum vrei mah idiotule sa aiva un animal comportamentul ? previzibil ? vai de tine, te preocupa bisericile si palmierii pe tine, vai de voi de politicieni prefacuti

  2. Robu e un cretin. Normal ca un animal adult adus intr-un enironment nou are un comportament agresiv, mai ales cand vede atat de multa lume in jurul lui, si in acest caz alte animale, adica reporteri cu camere si blitzurile lor. Pentru ce a adus Robu pe jurnalisti? Nu putea sa astepte pana animalul s-a invatat cu locul nou?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.