Pedeliştii vor zonă pietonală la Catedrală

Pedeliştii vor zonă pietonală la Catedrală

2
DISTRIBUIȚI

refacere trepte catedrala

Serialul „Politicienii spun lucruri trăznite” devine un mare succes în Banat. După ce edilul şef Nicolae Robu a promis că va face metrou în urbea de pe Bega, astăzi, consilierul PDL Sandu Ştefan , a venit cu o idee trăznită – ca tramvaiele care circulă dinspre Piaţa Maria treacă prin Parcul Central.


De fapt, ideea care pare ciudată este parte dintr-un proiect mai mare prin care pedeliştii au în vedere o schimbare completă a centrului oraşului.Pe scurt, este vorba despre închiderea traficului prin faţa primăriei şi a Catedralei Mitropolitane şi redirecţionarea acestuia prin spatele Catedralei . Şefan spune că momentan proiectul este trimis către Mitropolia Banatului pentru a vedea dacă reprezentanţii ei ar dori o schimbare prin care Catedrala să devină principalul punct de atracţie din centru. Tot graţie proiectului s-ar obţine în zonă şi 600 de locuri de parcare şi o valorizare a canalulu Bega prin lărgirea acestuia în zona Flora. Ştefan spune că proiectul girat de arhitectul Ionel Pop ar valora circa 4, 5 milioane de euro şi costurile ar trebui să fie suportate de muncipalitate , acuzând că suportul din partea Guvernului este zero.

2 COMENTARII

  1. Pai ce, este sanatos acest Sandu Stefan, sau se baga si el in seama, doar? Ca si Robu cu metroul lui in Timisoara! Pai, stimate Robu, crezi ca scoti ceva profit? NU! Este prea mic orasul ca sa aibe metrou! Visezi? Cred ca da! Oricum aceasta investitie in metrou, va fi una extrem de proasta! Mai bine a-ti reabilita parcul de firobuze, tramvaie si „gorgonzole”! Hihihihi, sa nu te umfle rasul cand auzi ce au de gand alesii sa faca, ce traznai le trec prin cap?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.