Percheziții DNA la vamă, într-un dosar de corupție și contrabandă

Percheziții DNA la vamă, într-un dosar de corupție și contrabandă

0
DISTRIBUIȚI

vama_albita6091_8f45ff566a

Traficul rutier în Vama Albiţa este blocat în totalitate, în această dimineaţă, în urma unor percheziţii desfăşurate de Direcţia Naţională Anticorupţie, care vizează traficul ilegal de mărfuri la frontiera de est a României, fiind desfăşurate şi 27 de percheziţii domiciliare, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat al DNA, cercetările vizează o cauză penală complexă, instrumentată în comun de Parchetul Naţional Anticorupţie şi Centrul Naţional Anticorupţie din Republica Moldova privind comiterea unor infracţiuni de corupţie referitoare la transportul de mărfuri peste frontiera de est.


„În cursul dimineţii de marţi, s-au desfăşurat 27 de percheziţii la domiciliul unor persoane şi în alte locaţii aflate în judeţele Iaşi şi Vaslui. Totodată, Centrul Naţional Anticorupţie derulează o serie de activităţi similare în Republica Moldova. În cauză sunt vizate mai multe persoane, faţă de 23 dintre acestea fiind dispusă începerea urmăririi penale”, se arată într-un comunicat al DNA. Pe lângă sprijinul Poliţiei, Jandarmeriei şi SRI, procurorii anticorupţie au acţionat împreună cu lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în Vama Albiţa, cea mai importantă de pe graniţa de est a României, este blocată în totalitate atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră neputând preciza când se va relua activitatea în punctul de trecere a frontierei.

Foto: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.