Petrecere cu dovleci roz în cadrul campaniei prin care se luptă împotriva...

Petrecere cu dovleci roz în cadrul campaniei prin care se luptă împotriva cancerului la sân

0
DISTRIBUIȚI

Jack-o'-lanterns

Echipa de voluntari din cadrul Asociaţiei OncoHelp continuă seria evenimentelor organizate în cadrul Campaniei „”Help25”, ce are ca scop conştientizarea şi informarea cu privire la cancerul la sân. Timişorenii sunt invitaţi să participe pe 30 octombrie la petrecerea „Dovleacul Roz”, organizată în scop caritabil, unde îi vor aştepta peste o sută de dovleci împodobiţi şi ornaţi într-un mod aparte.


Dovlecii roz vor putea fi luaţi acasă în schimbul unei mici donaţii, anunţă organizatorii. Petrecerea de Halloween începe în Club Porto Arte, de la ora 20.00, iar o oră mai târziu va avea loc o licitaţie în scop caritabil, dar şi un concert live susţinut de Trupa FM.

Tot pe 30 octombrie, de la ora 18.00, studenţi, psihologi, medici, femei cu cancer la sân sau orice alte persoane sunt aşteptate la un alt eveniment organizat în cadrul Campaniei „Help25”. Este vorba despre seminarul „Perspectivă holistică asupra maladiei neoplazice sau despre resursele ei metamorfozante”, ce are loc în Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara. Intrarea este liberă.

Campania „Help25” a început în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.