Prima voce a României, Ştefan Stan, cântă din nou pentru timişoreni

Prima voce a României, Ştefan Stan, cântă din nou pentru timişoreni

0
DISTRIBUIȚI

stefanstan

Ştefan Stan va susţine un concert extraordinar alături de trupa sa, ocazie cu care melomanii vor putea asculta toate piesele incluse în albumul de debut „Povestea mea“, evenimentul urmând să se desfăşoare mâine, după ora 23.00, la Scottish Pub.

Concertul vine după ce în luna septembrie, muzicianul a mai cântat odată în oraşul nostru şi a avut parte de un succes deosebit.


Artistul îşi aşteaptă fanii cu un show live absolut spectaculos, interactiv totul pe un mix de ritmuri blues-pop, rock, de la piese de club până la balade. Pe lângă piesele de pe noul album, Ştefan Stan îşi va răsfăţa publicul şi cu piese din repertoriul internaţional, pe care le interpretează magistral în manieră proprie.

Materialul său de debut a apărut în luna mai a acestui an sub label-ul Universal Music Romania. “Sunt extrem de fericit la gândul că voi cânta în fața a mii de fani din toată ţara! Pentru toţi am pregătit o serie de surprize, iar pentru cei mai talentaţi dintre ei am un loc în plus pe scenă, alături de mine. Vom cânta şi vom dansa împreună, vom spune poveşti… căci fiecare dintre cele 12 piese de pe albumul meu derulează o poveste… a mea şi a voastră. Cu toţii ne vom regăsi în «Povestea mea», căci fiecare a iubit sau iubeşte, a suferit, şi-a pierdut speranţa, şi-a împlinit visuri“, a spus muzicianul. Ştefan Stan a câştigat notorietate acum doi ani, odată cu obţinerea primului loc în cadrul emisiunii-concurs “Vocea Romaniei”. Artistul s-a remarcat datorită glasului său baritonal şi uşor gutural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.