Problema pentru care primarul Robu recunoaşte că nu-i poate ajuta pe timişoreni....

Problema pentru care primarul Robu recunoaşte că nu-i poate ajuta pe timişoreni. „Eu nu fac apel la delaţiune către cetăţeni”

1
DISTRIBUIȚI

tevi colterm

Primăria Timişoara se spală pe mâini de facturile umflate pentru căldură din cauza celor care încalcă legea. Mai exact, întrebat dacă instituţia pe care o conduce poate interveni pentru a-i sancţiona pe cei care se debranşează ilegal,  cauzând astfel ca facturile vecinilor lor să ajungă destul de mari din cauza consumului  suplimentar,  edilul şef Nicolae Robu a comentat că „în blocurile în care sunt mulţi debransaţi apare o factură mai încărcată.


Cei care s-au debraşant fără acord pot fi sancţionaţi pentru că au comis o faptă ilegală. Primăria nu are un aparat cu care să poată lua scară de scară să facă verificări. Dacă cei care sunt păgubiţi fac sesizări, noi le transmitem mai departe. Dacă sunt deranjaţi , eu nu fac apel la delaţiune către cetăţeni, dar nu este treaba primăriei.  Primăria nu îi poate ajuta”. Vă reamintim că pe durata campaniei sale electorale edilul şef Nicolae Robu a promis că sub domnia sa preţul facturilor la întreţinere va scădea cu circa 25 de procente, dacă preţul gazului şi al cărbunelui nu va creşte. Deocamdată,  primarul nu îşi poate pune în aplicare promisiunea, luând în considerare faptul că societatea lcoală de termoficare are nu mai puţin de 120 de milioane de lei datorii.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.