Radu Lambrino se ia de noile schimbări pentru „fluidizarea” traficului în Timișoara....

Radu Lambrino se ia de noile schimbări pentru „fluidizarea” traficului în Timișoara. Cum i-a făcut pe angajații primăriei „țapi”

3
DISTRIBUIȚI

trafic3

Radu Lambrino, fost pedelist de frunte, actualmente preşedinte al Partidului Mişcarea Populară Timiş, sare la gâtul edilul şef Nicolae Robu. Zilele trecut în presă au apărut mai multe articole în care primarul dădea asigurări că în Timişoara traficul este din ce în ce mai lejer. Lambrino însă acuză printr-un comunicat de presă că “lucrările de pe strada Musicescu din Timişoara sunt făcute fără a lua în calcul adevăratele motive care conduc la aglomerarea traficului în zonă. Pe strada respectivă tronează o firmă care blochează, cu bună ştiinţă, desfăşurarea traficului, fără ca Primăria Timişoara sau ADP să ia vreo măsură în acest sens.


Pe sensul de mers spre Calea Urseni sunt zeci de maşini ale angajaţilor acestei firme care blochează, în orele de vârf, carosabilul, când alternativa viabilă ar fi utilizarea mijloacele de transport în comun. Mă întreb, în aceste condiţii, ce efect vor avea aceste practici, de care se abuzează în toate zonele aglomerate ale urbei, asupra fluidizării traficului? Răspunsul îl pot intui şi eu, şi dumneavoastră: zero!” Ca soluţii Lambrino propune restricţionarea numărului
de parcări pentru angajaţii firmei, dar şi folosirea transportului în comun. Legat de subiectul studenţilor din Timişoara care sufocă traficul, fostul pedelist a lămurit că în opinia sa “traficul aglomerat din zona centrală a oraşului este consecinţa faptului că foarte mulţi angajaţi ai instituţiilor şi firmelor care funcţionează în zonă sunt factor determinant, și nu studenţii, care în mare majoritate locuiesc în Complexul Studenţesc şi nu folosesc automobilul pentru a se deplasa la cursuri. Cred că Primăria Timişoara trebuie să acorde o mai mare seriozitate acestor probleme şi să nu mai caute ţapi ispăşitori în ograda altora, deoarece aceştia se află în propria curte, respectiv responsabilii din Direcţia Tehnică a instituţiei”.

3 COMENTARII

  1. ciocu mic! papagalule! pe vremea pedeleilor erai invizibi+mut+surd! acum ai gura=ciocu mare!!Mişcarea Populară=mp=marea pacaleala!Radu Lambrino rusinicaaaaaa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.