Raed Arafat a inaugurat la Timişoara Dispeceratul Unic pentru Situaţii de Urgenţă....

Raed Arafat a inaugurat la Timişoara Dispeceratul Unic pentru Situaţii de Urgenţă. Ce spune despre retragerea generalului Benga

2
DISTRIBUIȚI

benga retragere

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a participat, astăzi, la Timişoara la inaugurarea celui de-al 35-lea Dispecerat Unic pentru Situaţii de Urgenţă din ţară. Concret, Serviciul Judeţean de Ambulanţă, SMURD şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş vor funcţiona împreună la sediul de pe strada Înfrăţirii, ceea ce va permite salvarea mai multor vieţi omeneşti pentru că se va putea interveni mai repede.

După ce a tăiat panglica noului dispecerat, Raed Arafat a fost invitat să participe, în această dimineaţă, şi la ceremonia de predare – primire a comenzii ISU Timiş.


Mihai Benga, cel care a condus această unitate în ultimii 12 ani s-a pensionat, iar în locul său a fost numit inspector şef interimar Vasile Mihoc, până la organizarea concursului pentru ocuparea acestei funcţii. Pompierii prezenţi au dat onorul oficialităţilor prezente pe muzică de fanfară, iar apoi au fost rostite câteva discursuri în care a fost lăudat fostul şef al ISU Timiş, Mihai Benga. Preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, a fost cel mai emoţionat dintre cei prezenţi, mai ales că acesta a colaborat cu Mihai Benga şi pe vremea când era şef la Direcţia Apelor Banat. „Sunt convins că şi în continuare veţi rămâne alături de pompieri şi vă admir pentru modul în care aţi luptat pentru unitate în ISU Timiş, împreună am salvat numeroase vieţi omeneşti”, a spus Titu Bojin, vizibil emoţionat.

Raed Arafat a ţinut să precizeze că, în acest moment, la Timişoara există un dispecerat integrat modern, la standarde europene. „Avem un sistem de urgenţă performant pentru care am muncit mult. Domnul Mihai Benga s-a aflat în fruntea ISU Timiş timp de 12 ani, perioadă în care ISU s-a modernizat, s-au schimbat mentalităţi, astfel că pompierii nu doar sting incendii, ci sunt salvatori universali”, a concluzionat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii.

2 COMENTARII

  1. S-au schimbat „mentalitati”pe 8.000 de euro angajarea!!!timp de 12 ani parcul auto egal varza,in rest gargara de ceist ieftina,domnule general!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.