Robu, convins că traficul din Timișoara este de vis. Cum explică prezența...

Robu, convins că traficul din Timișoara este de vis. Cum explică prezența polițiștilor locali pe rutele noi

5
DISTRIBUIȚI
robu01 (1)
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

În Timişoara se circulă fără probleme.


Este asigurarea e care o dă edilul şef Nicolae Robu. Constatarea este o concluzie strict personală a primarului. Robu a povestit ieri că în Piaţa Bălcescu au fost trasate marcajele şi astfel traficul de acolo se desfăşoară în condiţii foarte bune. „S-a circulat fluent, nu s-a stat nicio secundă la semafor”, a dat asigurări Robu. Primarul a explicat şi că miracolul decongestionării se datorează faptului că „am ridicat acele rute alternative pe care le-am transmis în aceste zile”. Legat de faptul că Poliţia Locală a fost trimisă în stradă să facă ordine în rândul şoferilor care parchează după bunul lor plac şi încurcă astfel traficul, Robu a comentat că „noi nu vrem să dăm amenzi, vrem să rezolvăm problemele oraşului cu vorba bună. La Poliţia Locală nu mai există plan de amenzi, dar unii nu înţeleg cu vorba bună şi atunci trebuie să trecem şi la măsuri punitive”.

5 COMENTARII

  1. nu stiu cand a traversat dnul primar ultima oara orasul , eu am incercat sa fac experienta asta si a durat 1, 20 de min, de la capatul tramvaiului 2 pana in piata Badea Cartan, excursia am facut-o cu masina …:(((

  2. mda, traseul acela de ocolorie este semnalizat bine intre universitate si bd bulbuca/sudului. este si corect, cu galben, cum se indica ocolirea provizorie.

    as recomanda ca pe calea sagului TOATE vehiculele sa aiba indicat Arad dreapta pe rebreanu, sa nu fie arad inainte si camioane dreapta pus prin copac. de aceea atitea camioane se ratacesc si ajung la pasajul jiului. nu avem nevoie la acel pasaj nici de autoturismele aflate in tranzit, trebuie ca pe calea sagului Arad sa fie indicat la dreapta pe rebreanu (la primul semafor incep sa fie indicatoare Arad inainte, pe la Continental).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.