Robu explică de ce nu trebuie luat în zeflemea planul cu metroul...

Robu explică de ce nu trebuie luat în zeflemea planul cu metroul timişorean

3
DISTRIBUIȚI

robuclovni01.jpg

Planul Urbanistic General va fi gata la începutul anului viitor – aceasta este asigurarea pe care a dat-o consilierul PNL Timiş Ciprian Jichici. Liberalul a comentat că „dezvoltarea durabilă pentru 10 -15 ani prevederile ne asigură de faptul că municipalitatea va avea resursele necesare urbanistice pentru ducerea la îndeplinire a multora dintre proiectele cu care Robu şi echipa sa au venit în faţa timişorenilor”.


Legat de un subiect care a stârnit mare vâlvă la Timişloara, metroul din urbea de pe Bega, Jichici a comentat că „PUG-ul prevede un regim de retrageri pentu zona adicentă căii ferate care va permite ca în momentul în care acest proiect va fi demarat să fie implementat în cele mai bune condiţii”. Edilul şef Nicolae Robu a comentat că PUG – ul va permite ca transformările să se realizeze corect, coerent şi în armonie. Legat de metrou, Robu a promis din nou că „în Timişoara liniile vor fi duse în subteran” şi a atenţionat că nu este bine să tratăm un astfel de subiect în zeflemea pentru că riscăm să dăm impresia că în Timişoara nici nu îndrăznim să ne gândim la aşa ceva. Nu trebuie să ne limităm numai la lucrurile mărunte, la corecturi aduse la ceea ce au făcut înaintaşii noştri, ci trebuie să venim cu contribuţii majore”.

3 COMENTARII

  1. Corect, asa-i. DAR! kitch (palmieri si lumini colorate), ineficienta (care-s firmele care de fapt lucreaza pe santierele SDM??), pesedisti, tigani mafioti, cristesti… de piedicile astea cum scapi, domnule Robu? Ca pana la metrou, astea stau in cale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.