Robu a tăiat panglica pe Dragalina, dar a întins-o pe Văcărescu: de...

Robu a tăiat panglica pe Dragalina, dar a întins-o pe Văcărescu: de ce-l plac doamnele mai mult decât pe Ciuhandu

1
DISTRIBUIȚI
robu grebla jpeg
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Primarul Nicolae Robu a ieșit astăzi în stradă pentru a tăia panglica unei noi lucrări de infrastructură. De data aceasta jurnaliștii au fost duși pe Bulevardul General Dragalina, acolo unde primarul a blocat trotuarul pentru a face declarații în fața presei. Lucrările efectuate în zonă au constat în extinderea drumului la patru benzi de circulație, câte două pe fiecare sens, între Gara Mare și Podul Ștefan cel Mare. Investiția a costat 950.000 de lei, iar banii provin de la bugetul local.


Nu mai puțin de 240 de locuri de parcare au fost amenajate în zonă, spune Robu. De acolo, primarul a dus presa și la Piața Iosefin, pentru a vedea stadiul lucrărilor de la strada Iancu Văcărescu. Ajuns la piața, primarul a dat asigurări că lucrările de acolo merg strună și că întârzierile au fost recuperate în foarte mare parte. Asta deși termenul de finalizare, care era prevăzut pentru decembrie, a fost prelungit până în aprilie anul viitor.

După modelul Traian Băsescu, primarul a făcut și o mică baie de mulțime, asta pentru că nu au fost puțini cetățenii care s-au strâns în jurul edilului șef odată ce acesta s-a retras din fața camerelor. Dacă unii oameni au venit să îi mulțumească primarului pentru realizările sale de până acum, alții au venit să se plângă, ba că oamenii nu parchează corect, ba că băncile sunt ocupate de boschetari. De departe, cel mai colorat personaj prezent la fața locului a fost un domn în vârstă care a venit să îi ceară lui Robu un leu, „că nu am pensie, nu am nimic”. Primarul a refuzat politicos, dar omul nu s-a lăsat și a cerut o țigară. După ce primarul a lămurit că nu fumează, omul a plecat pe trotuar acolo unde li s-a plâns trecătorilor că primarul nu „este” suflet mare. Dacă omul nemulțumit l-a bârfit pe primar, doamnele au fost încântate de prezența edilului, despre care au comentat că „e bărbat bine, mai simpatic decât Ciuhandu, plus că se și vopsește”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.