Rosario Internullo: „Timişoara era unul din cele mai underground oraşe din România“

Rosario Internullo: „Timişoara era unul din cele mai underground oraşe din România“

1
DISTRIBUIȚI

rosariointernullo

Născut în Sicilia pe data de 8 mai 1973, Rosario Internullo, creatorul nemuritorului hit „Sentimente“ a devenit un DJ cât se poate de iubit în patria noastră, nenumăratele sale gig-uri din Timişoara fiind întotdeauna un prilej de bucurie pentru iubitorii de muzici electronice de la noi. Rosario Internullo se întoarce în Timişoara pentru un set spectaculos care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, la clubul Zambara, loc unde muzicianul a avut parte de o serie de nopţi arhipline. Evenimentul numit „A fost o vreme“ va avea parte şi de un „live violin jam“. „Timişoara este unul din oraşele pe care le am la suflet. Atât pentru arhitectura de aici, cât şi pentru frumuseţea locurilor. E un oraş drag mie pentru că am mulţi prieteni şi o grămadă de amintiri. Am venit prima oară în Timişoara în 1999 la Park Place când Max de la DJ Project şi Rareş de la Impact erau rezidenţi acolo şi Timişoara era unul din cele mai underground oraşe din România. În ultimii ani am vizitat multe cluburi şi am avut parte de nopţi şi dimineţi de neuitat. Îmi amintesc de after-urile de la No Name, de Zambara cu nopţile arjipline, de diferite after-uri private şi sesiuni pe malul râului la River Deck. Ce e drept, ca şi restul ţării, şi Timişoara s-a comercializat“, ne-a declarat Rosario.

DJ-ul care din 1998 s-a stabilit în ţara noastră a avut parte de o serie de evenimente reuşite şi a făcut furori cu celebra piesă cu „A fost o vreme… ca în poveşti/O vreme… când eram tot timpul fericit… şi eram tot timpul funky/A fost o vreme… o vreme când dansam cu un oraş întreg./De luni până duminică era ca în paradis… un univers de sentimente colorate“.


Şi-n acest an, el a avut parte de un sezon cât se poate de plin, iar la începutul acestei luni a editat un nou E.P. care poartă numele de Seven, realizat alături de Dubphone. „Am avut un sezon foarte bun, am fost prezent la majoritatea evenimentelor de amploare din ţară, dar şi la Barcelona (în cadrul evenimentului Sonar Off), la The Egg în Londra sau Bevy în Chicago. Urmează un weekend în Italia şi încă o vizită în S.U.A. cu apariţii în cluburi din Chicago, Detroit, New York, Los Angeles şi Miami. Pe doi cotombrie a ieşit cel mai nou E.P. al meu, „Seven“ în colaborare cu Dubphone, care are două remixuri de excepţie de la Nima Gorji şi Wigbert. Piesa a avut un feedback bun şi Richie Hawtin sau Marco Carola au promovat melodia în Ibiza“, ne-a declarat muzicianul. Deşi piesa lui Sentimente are deja ceva vechime, melodia pare a-şi trăi a doua tinereţe. Cu toate acestea, Rosario îi asigură pe toţi fanii săi că apariţia sa de la sfârşitul acestei săptămâni în oraşul nostru nu va fi una din ciclul „a fost o vremea“. „Sentimente pare că trăieşte a doua tinereţe. Melodia s-a auzit anul acesta prin Ibiza, dar şi la Amsterdam Dance Event, mulţi DJ au scos piesa de la naftalină şi au repropus-o în program. Cu toate că petrecerea din Zambara a fost denumită „a fost o vremea”, seara de sâmbătă nu va fi cu muzica anilor apuşi. O să ne jucăm cu  deep, tech, minimal, techno. Abia aştept să mă reîntâlnesc cu prietenii şi fanii mei timişoreni“, a mai declarat el.  Clubul Zambara se redeschide vineri 1 noiembrie cu un party numit Halloween Special, iar show-ul lui Rosario este programat pentru sâmbătă, 2 noiembrie, după ora 01.00.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.