Seară cu gypsy jazz alături de trupa fără nume, la inaugurarea clubului...

Seară cu gypsy jazz alături de trupa fără nume, la inaugurarea clubului Arcade 48 GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-428326429">
bar03_resize
Muzica bună a încins atmosfera în club Arcade 48 FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

 Viaţa de club a oraşului s-a îmbogăţit aseară cu apariţia unei noi locaţii care promite să aducă evenimente interesante în domeniu, Arcade 48 din Piaţa Unirii nr.14, un loc care și-a propus să ofere o alternativă celor care caută un alt gen de petreceri.

Evenimentul de deschidere i-a avut ca invitaţi pe gaşca „cântătoare“ a lui Francis Mozes, care au colorat atmosfera sonoră cu două reprize de reinterpretări de standarde şi compoziţii proprii care au generat bună dispoziţie şi aplauze sincere la faţa locului. „Părinţii mei sunt din Timişoara şi s-au mutat în Suedia în 1986, unde m-am născut şi eu. Astăzi cânt cu o gaşcă de colegi din Medicină. Când am venit aici în Timişoara am fost surprins să văd câtă lume cântă cover-uri, unu la unu. E o mare diferenţă între a cânta cover-uri şi a face reinterpretări, noi cântăm de fiecare dată altfel. Am fost influenţat de Django Reinhart, sunt un pianist, dar sunt influenţat de chitarişti. Avem mai multe proiecte, ăsta cu care cântăm azi nu are încă niciun nume“, ne-a declarat Francis Mozes, din partea celor care au fost răspunzători cu melanjul sonor extrem de plăcut al locaţiei. Gypsy jazz-ul etalat de muzicieni a fost gustat din plin de cei care au luat parte la această inaugurare, iar piese de genul „In the summertime” au declanşat aplauze furtunoase.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.