SFIDARE Primăria Timişoara a atribuit, din nou, contractul pentru reabilitarea centrului istoric...

SFIDARE Primăria Timişoara a atribuit, din nou, contractul pentru reabilitarea centrului istoric consorţiului descalificat de CNSC şi instanţă

7
DISTRIBUIȚI

piata unirii din timisoara02

Agitaţie mare în Primăria Timişoara, după ce administraţia condusă de primarul Nicolae Robu a decis să încalce legea , din nou, în cazul licitaţiei pentru reabilitarea centrului istoric al municipiului.  Asta pentru că s-a hotărât ca să fie declarat câştigătoare asocierea condusă de firma filo-liberală Romprest care a avut o ofertă „corespunzătoare din punct de vedere al cerinţelor documentaţiei de atribuire”, după cum au declarat surse din cadrul muncipalităţii. Hotărârea este cu atât mai suspectă cu cât există o sentinţă irevocabilă a Curţii de Apel Timişoara care stabileşte că asocierea condusă de Romprest nu a avut toată documentaţia în regulă şi trebuie descalificată.


Ulterior, primăria a declarat din nou câştigătoare asocierea condusă de Romprest, dar decizia a fost infirmată de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor care a admis plângerea asocierii conduse de Ortiz Construcciones Y Proyectos SA, clasată pe locul al doilea, şi a cerut Primăriei Timişoara să respecte decizia instanţei şi să încheie contractul cu Ortiz. Administraţia liberală a ales, din nou, să sfideze legea, fapt ce va duce la o nouă contestaţie la CNSC care va duce la o nouă amânare a începerii lucrărilor.

7 COMENTARII

 1. Asta da primar! Numa’ bine pierdem termenul de accesare al banilor, si nu ne mai incurcam cu santiere in Cetate. Avem fantana cu pesti colorata, avem palmieri, e suficient de frumos, gata!!

  Si, in felul asta, daca nu pun liberalii mana pe banii aia, nici nu intra la pesedisti in buzunar. Si fiecare isi vede de treaba lui. Ca de a noastra nu-i pasa lui Robu.

 2. Sa înțeleg ca din cauza acetui primar noi nu vom avea un Centru Istoric reabilitat?asta se întâmpla pentru bani?!?deci si astia cu școala sunt avari după bani!

 3. Parerea mea e ca chiar si domnu’ Robu,chiar daca nu pare,are o pereche de outze de care poate fi strans atunci cand greseste sau da cu batul in balta.Trebuie doar gasita calea de a ajunge la ele …:)

 4. Sper ca nu se mira nimeni ca Ponta si ai lui folosesc exact aceleasi metode ca si Mentorul lor Nastase intemeietorul mafiei in Romania. Ponta si ai lui tre sa-si plateasca datoriile pt scorul de 70% in parlament. Si-a adus in partid pe langa monstrii pe care-i avea , nu un schelet doua ci un cimitir intreg. Acu numa satana sau un vot mai inteligent la presedentie ne mai scoate din iadul asta.

 5. Tocmai am aflat ca, de fapt, Milutinovici este in spatele firmei pe care n-o agreeaza Robu. Palmieri, culori stridente… nu-mi mai pasa (deocamdata). Cata vreme specimene gen Milutinovici asta sunt respinse de Robu, jos palaria, domnule!! Serios. Apreciez. Imi inchipui ca numai usor nu e sa faci fata presiunilor din partea unei jigodii ca asta…

 6. CE-a facut Primaria in Balcescu…. A distrus tooooooooooooot. Oare oamenii astia nu stiu ca marea arta si profesionistul de mare clasa se vede atunci cind gaseste SOLUTII ca sa construiasca ce vrea, DAR PASTRAND CEEA CE ESTE?
  E foarte simplu sa distrugi. Sa tai arbori, pentru care nu ai nici un merit ca au crescut acolo. Nu ai facut NIMIC pentru ei niciodata… Acum, pt ca vrei sa faci o artera distrugi tot in calea ta… Mai fratilor, treziti-va pina nu va taie TOTi copacii din orasul asta.
  Construiti, domnilor, faceti artere, sosele, ce vreti voi. Dar adaptati-le la ce este si cum este mai bun, util si frumos pentru noi toti! FOLOSITI-VA CREIERUL

  • la asta cu pomii nu ai dreptate. avem cladiri superbe si nu pot fi vazute de padure. catedrala nu mai poate fi admirata decit din fata. pe lateral este o padure care in 10 ani o sa ajunga cit turnul principal. cladiri istorice superbe de pe 19 august nu pot fi vazute de pomi. trebuie taiati si pusi pomi ORNAMENTALI asemenea celor cumparati scump de fosta administratie, care nu cresc cit casa.
   locul pomilor uriasi este in padure, nu in oras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.