Ce dezvăluiri despre onestitatea sindicaliștilor de la Colterm, scoși în față de...

Ce dezvăluiri despre onestitatea sindicaliștilor de la Colterm, scoși în față de pedeliști, a făcut șeful lor Petrică Pampu

3
DISTRIBUIȚI

sediul-colterm-021

Onestitatea sindicaliştilor de la Colterm care au ieşit în faţa presei în conferinţe ale PDL Timiş pentru a acuza conducerea de nepotisme, furturi şi alte neregului este pusă la îndoială. Astfel, directorul societăţii Petrică Pampu a confirmat că soţia sidicalistului Victor Ghenea a părăsit societatea în anul 2003 încasând salarii compensatorii, după care a revenit în cadrul societăţii pe funcţia de tehnician.


Și despre  Costică Azoiţei a avut câte ceva de spus. Pampu a confirmat că Azoiţei nu mai munceşte la Colterm din anul 2010 şi că a încasat şi el salarii compensatorii. Mai mult, Azoiţei s-ar fi angajat printr-o declaraţie notarială să nu mai facă plângeri împotriva societăţii, pentru ca la debutul acestei săptămâni să iasă în faţa presei acuzând politicile lui Pampu.

Directorul companiei de termoficare a recunoscut că s-a deplasat la Bucureşti cu avionul şi apoi a circulat cu maşina de serviciu acolo, dar a spus că maşina se deplasase cu un alt coleg şi el doar a profitat de acest aspect. Cât despre faptul că şi-ar fi angajat naşul pe post de director de producţie, Pampu spune că acesta este un specialist foarte bun şi că nu sunt rude, naşul fiind o poreclă. Strâns cu uşa de sindicalişţi, în timp ce revenea în sala de consiliu, Robu a clarificat că nu poate concedia oameni pe baza unor declaraţii şi că actuala conducere va fi sancţionată, dacă este cazul, la încheierea mandatului.

3 COMENTARII

  1. Robu nu sunt declarati false ,,,SUNT ADEVARATE.CELE DECLARATE DE SINDICATE CAT SI FOSTI ANGAJATI .TE FACI CA ESTI ORB LA DECLARATIILE CARE LE DAI LA PRESA CAT SI PRIETENUL TAU PAMPU MINTE ,,,,CAT TUPEU JEGOS PUTETI AVEA …….ESTI PARALEL LA CUM SE LUCREAZA LA COLTERM CET SUD ,si sa sti ca nu am fost puturosi sau indisciplinati.sti cine baga in faliment coltermul birocratia,cu salarii enorme.

  2. IN URMA CONTROLULUI TRIMIS DE PRIMAR LA SC COLTERM NU SE STIE NIMIC IN URMA CONTROLULUI ITM, TRIMIS DE PREFECT NU SE STIE NIMIC ,CUM SAU FACUT ANGAJARI SI DISPONIBILIZARI RUSINE SA VA FIE DEMITETI TOATA CONDUCEREA SC COLTERM SA.

  3. LA SC.COLTERM.SA SE PRACTICA ABUZURI,AMENINTARI CU TRECEREA DE LA UN SINDICAT LA ALTUL IN CAZ CONTRAR CU AMENINTARI LA DISPONIBILIZARE DE CATRE ACTUALA CONDUCERE PANA LA INDEPLINIRE ACUM II AMENINTA MEMBRI IN SINDICATUL LUI GHENEA V.SA TREACA IN SINDICATUL LUI VITANJA CEL CU 4 CLASE IN CAZ CONTRAR DIN MARTIE SUNT DISPONIBILIZATI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.