Sistemul de iluminat revoluţionar care înlocuiește neoanele și scade costurile (P)

Sistemul de iluminat revoluţionar care înlocuiește neoanele și scade costurile (P)

0
DISTRIBUIȚI

lampa leduri

Puteţi spune adio uriaşelor tuburi cu neoane montate în camere, care consumă mult şi vă pot lăsa în întuneric atunci când vă aşteptaţi mai puţin. Cons Electrificarea Instal dezvoltă un sistem de iluminat cu LED-uri revoluţionar, care poate fi caracterizat astfel: volum redus, energie mică, costuri reduse. Noua tehnologie promovată înlocuieşte clasicele surse de lumină (tuburi cu neoane, becuri, candelabre, etc.) cu paneluri incredibil de subţiri ce pot fi prinse în tavan, suspendate cu cabluri sau montate pe perete.

Corpurile de iluminat LED Panel sunt recomandate chiar şi în camerele întunecate, fără ferestre. Se montează pe perete şi au o putere luminoasă identică cu cea de la soare, iar aspectul este unul elegant şi modern. Aceste corpuri de iluminat pot fi utilizate şi ca lumină ornamentală prin lipirea unei folii de design pe panel şi automat fereastra vă prezintă un munte, un râu, un câmp cu flori sau orice alt peisaj. Corpurile de iluminat LED Panel au şi o durată lungă de viaţă. Dacă clasicele corpuri de iluminat pot funcţiona cel mult 7.000 de ore, cele pe care Cons Electrificarea Instal le propune rezistă până la 50.000 de ore. Mai mult, un panou cu led modern de 40 W este echivalentul unui clasic corp de iluminat cu 80 W. Dacă facem şi un mic calcul, asta înseamnă că anual, pe un singur corp de iluminat economisiţi 160 de lei. Corpurile de iluminat LED Panel reprezintă şi cele mai ecologice surse de lumină.

O altă metodă modernă de iluminat în interior, de ambianţă, o reprezintă sistemul cu benzi decorative.


Mobila de bucătărie, sufrageria, dormitorul sau baia pot fi iluminate decorativ cu ajutorul acestui sistem cu benzi în lumini colorate sau albe. Chiar şi clasicele becuri pot fi înlocuite cu altele moderne cu LED care au eficienţă maximă.

Lămpi de iluminat stradal cu LED-uri

Emit o lumină aproape de cea naturală, nu poluează şi nici nu atrag praful sau insectele. Vorbim de cea mai bună variantă de iluminat stradal din lume, şi anume lămpile cu LED-uri, care sunt mult superioare celor clasice. Aceste corpuri de iluminat sunt şi economice. O lampă de iluminat stradal cu LED-uri de 70 W este echivalenta unei lămpi tradiţionale de 140 W. Astfel, pentru un consum de 12 ore pe noapte, pe o stradă cu o lungime de 10 km, în zece ani, costurile sunt de 388.000 de dolari, iar pentru lămpile tradiţionale acestea s-ar ridica la aproape 900.000 de dolari.

Cons Electrificarea Instal vă împodobeşte casa cu instalaţii de Crăciun

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, Cons Electrificarea Instal vine cu o ofertă şi cu un sistem de iluminat decorativ inedite. Clasicele furtune cu beculeţe colorate cu care locuinţele, străzile sau şcolile sunt împodobite care se ard, existând şi riscul ca cei care le iau prin mâini să se curenteze, pot fi date uitării. Sistemul de iluminat pentru clădiri şi străzi cu LED-uri reprezintă cea mai modernă şi economică alternativă. Mai mult, Cons Electrificarea Instal sare în sprijinul timişorenilor care nu au timp să-şi decoreze casa de Crăciun atât în interior, cât şi în exterior. Angajaţii companiei pot monta instalaţiile de iluminat preferate de client, asigură mentenenţă pe perioada sărbătorilor şi le demontează.

Noile produse de iluminat cu LED-uri se vor găsi în curând la sediul Cons Electrificarea Instal de pe strada Stuparilor, nr. 77. Pentru informaţii suplimentare şi comenzi, cei interesaţi pot trimite un e-mail pe adresa cei@cei.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.