Spectacol de dansuri în tramvaiul de epocă. Află ce festival internaţional debutează...

Spectacol de dansuri în tramvaiul de epocă. Află ce festival internaţional debutează la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

decupat1

Timişoara devine, timp de zece zile, capitala internaţională a dansului. Timişorenii, şi nu numai sunt aşteptaţi să ia parte la spectacole de dans sportiv, dans contemporan sau tango argentinian în cadrul primei ediţii a Timişoara International Dance Festival. Festivitatea de deschidere a evenimentului are loc vineri, de la ora 16.30, într-unul din simbolurile Timişoarei. Astfel, tramvaiul de epocă va fi transformat în scenă pentru dansatorii care îi vor surprinde pe cei prezenţi cu o coregrafie surpriză.


Festivitatea va dura o oră, timp în care dansatorii se vor plimba din Piaţa Traian în Piaţa Libertăţii cu tramvaiul de epocă, iar apoi se va dansa simultan în 16 locaţii din oraş.

Festivalul internaţional de dans debutează vineri, 18 octombrie, la sala Constantin Jude din Timişoara, cu un concurs de dans sportiv de talie mondială la care vor participa dansatori sportivi din peste 20 de ţări. Printre aceştia se numără şi o parte din cei 50 de campioni mondiali. „Dansatorii de dans sportiv vor fi protagoniştii evenimentului desfăşurat între 18 şi 20 octombrie la sala Constantin Jude. Perechile cu steluţă, adică campionii mondiali, vor face un real show, nu doar o competiţie”, a dezvăluit, astăzi, Diana Avram, organizator al Timişoara International Dance Festival.

Urmează spectacolele de dans contemporan desfăşurate, luni, 21 octombrie, la sala Teatrului German, al căror protagonişti vor fi invitaţi din Bucureşti. Ultimul eveniment din cadrul festivalului este dedicat tango-ului argentinian, spectacolele fiind susţinute de mari dansatori argentinieni în perioada 24 – 27 octombrie. Timişoreni de toate vârstele sunt invitaţi la festival, aceştia vor avea parte, pe lângă spectacolele de dans, şi de workshop-uri gratuite. Programul complet al festivalului este disponibil pe site-ul www.timisoarainternationaldancefestival.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.