Studenţii de la Psihologie şi Sociologie s-au transformat în vârcolaci, cosmonauţi şi...

Studenţii de la Psihologie şi Sociologie s-au transformat în vârcolaci, cosmonauţi şi secretare sexy, de Halloween FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1775108896">

halloween (62) [1024x768]

Seria petrecerilor cu costume, dovlecei şi monştri dedicate Halloween-ului a debutat noaptea trecută cu un eveniment realizat de Asociaţia Studenţilor la Psihologie şi Sociologie din Timişoara în clubul D’Arc, unde printre pânze de păianjen şi fantome distracţia a fost la-nălţime.

„Psycho Party e unul dintre proiectele cele mai vechi ale ASPST. Am început prin 2006 şi avem peste 60 de petreceri tematice la activ. Scopul acestor petreceri a fost acela de a ne cunoaşte mai bine, iar cele mai înfricoşătoare costume au fost premiate“, ne-a declarat Milenca Ranisav, din partea organizatorilor. Halloween-ul plin de mister a avut parte de o sumedenie de costume cât se poate de ingenioase. Pe lângă vârcolaci şi vampiri, la faţa locului au existat şi cosmonauţi, bone şi chiar şi secretare sexy, astfel încât atmosfera petrecerii a fost una cât se poate de distractivă.  La faţa locului n-au lipsit picturile pe faţă, dovlecii sculptaţi şi costumele de poveste. „Pe vitor vrem să extinem petrecerile noastre şi pentru alţi studenţi din Timişoara. Ca şi până acum, la fiecare petrecere vom aduce o tematică nouă şi în funcţie de aceasta vom acorda şi premii. Avem pregătite o serie de tematici, una din ele fiind un party în care îndemnăm lumea să vină la petrecere în haine improvizate din carton sau plastic“, au subliniat organizatorii evenimentului care a generat tone de bună dispoziţie la faţa locului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.